Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Και επίσημα στη Σίτι ο Βιεϊρά




Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Πατρίκ Βιείρά, ο οποίος αποτελεί την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας από τον Ρόμπέρτο Μαντσίνι.



Όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος ο Γάλλος μέσος –που πήρε το νούμερο 24- υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με προοπτική ανανέωσης για έναν χρόνο.



«Ο Πατρίκ είναι ένας μέσος παγκοσμίας κλάσης με νοοτροπία νικητή. Μπορεί να ταιριάξει πολύ καλά στην ομάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ρομπέρτο Μαντσίνι για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι.



«Γνωρίζει πολύ καλά και εμένα και τους βοηθούς μου. Το σημαντικότερο είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να εγκλιματιστεί», πρόσθεσε.



«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της …εποχής του, με πολύ μεγάλες διακρίσεις. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα τον καλωσορίσουν θερμά», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.



Ο Βιεϊρά επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από πέντε χρόνια, δηλαδή, το 2005 όταν είχε φύγει από την Άρσεναλ. Στους «κανονιέρηδες» ο Βιεϊρά αγωνιζόταν από το 1996 και με τη φανέλα τους είχε 279 συμμετοχές και είχε πετύχει 29 γκολ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο