Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Συμβουλές για μία τέλεια σιλουέτα

Τι παθαίνουν οι γυναίκες όταν η ζυγαριά τις δείχνει λίγα κιλά παραπάνω; Αφήστε το καλύτερα… Όλες ξέρετε ότι μας πιάνει υστερία, κλάμα, νεύρα και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να δείτε την αλήθεια κατάματα. Να μάθετε τρόπους για να αποφεύγετε τις αυξομειώσεις στο βάρος σας. Αρκεί φυσικά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

• Μην ξεχνάτε ποτέ να τρώτε πρωινό. Οι διατροφολόγοι λένε ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.
Περιορίστε λοιπόν τα κέικ και τα κρουασάν και τρώτε δημητριακά ολικής αλέσεως που περιέχουν φυτικές ίνες. Αν πάλι θέλετε αντί για δημητριακά, να φάτε ένα σάντουιτς, μην ξεχνάτε ότι το ψωμί πρέπει να είναι ολικής άλεσης, σικάλεως ή πολύσπορο. Συνδυάστε το (προαιρετικά πάντα) με ένα ποτήρι φυσικό χυμό.

• Το δεκατιανό δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ. Γιατί αν το μεσημεριανό θα αργήσει, αυτό θα σας κρατήσει μακριά από το τσιμπολόγημα.
Καλή είναι μία φρουτοσαλάτα, ένας φυσικός χυμός, 2 – 3 κράκερ ή μία μπάρα δημητριακών.

• Ήρθε η ώρα του μεσημεριανού αλλά αποφύγετε τις υπερβολές. Είτε τρώτε σπίτι είτε στο γραφείο είτε βρεθείτε σε κάποιο εστιατόριο μην το παρακάνετε.

Επιλέξτε ένα ισορροπημένο γεύμα με πρωτεΐνες (κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας) άμυλο (πατάτες ή ρύζι) και συνδυάστε τα με μία σαλάτα. Αποφύγετε τα επιδόρπια.
• Φάτε για απογευματινό μία φρουτοσαλάτα ή ένα γιαούρτι για να μην το ρίξετε το βράδυ στο ανεξέλεγκτο… φαγοπότι.

• Το βράδυ μην διανοηθείτε να φάτε την ποσότητα που περιέχει το μεσημεριανό σας γεύμα γιατί η ζυγαριά θα… σπάσει. Δοκιμάστε μία μικρή σαλάτα με λίγο άπαχο κρέας. Και αν πάτε σε κάποιο μπαρ, μακριά από τους ξηρούς καρπούς και το ποτό με μέτρο πάντα.

ΠΗΓΗ Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο