Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Πιέζουν οι ξένοι για τιμωρίες - Στόχος η Ελλάδα...

Μεγάλες, λέει, είναι οι πιέσεις που υφίσταται η κυβέρνηση να προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα αλλοιωμένα στατιστικά στοιχεία που διοχέτευε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες. Γερμανοί, Φινλανδοί, Σουηδοί και άλλοι «εκπρόσωποι» της προτεσταντικής ηθικής θέλουν να «πληρώσει» κάποιος ή να «πληρώσουν» κάποιοι και μάλιστα πιέζουν να γίνουν τα ίδια και στο πλαίσιο της Γιούροστατ, γιατί δεχόταν τα αλλοιωμένα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση αντιστέκεται και προσπαθεί να ξεφύγει πια από την δέσμευση της σύστασης της συγκεκριμένης Εξεταστικής Επιτροπής.



Θέλει να κάνει βήματα συναίνεσης και συνεννόησης και καλά κάνει. Η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα αλλοιωμένα ή πλαστά στοιχεία θα ξεφύγει και θα πάει στην οικονομική πολιτική, δημιουργώντας αχρείαστη ένταση. Η προηγούμενη κυβέρνηση πλήρωσε πολιτικά στις εκλογές για την πολιτική της, δεν είναι δυνατόν να στήνονται εξεταστικές επιτροπές για πολιτικές και γι αυτούς τους λόγους από την αρχή εμείς λέγαμε ότι δεν πρέπει να στηθεί μία τέτοια επιτροπή.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο