Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Xριστούγεννα στους Έλληνες, «άι σιχτίρ» στους νεοταξίτες

.








Συνήθως τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων αφιερώνουμε ευχές.



Η Ελλάδα πέρασε πολλές φορές δύσκολα χρόνια υπό κατοχή, από τα αρχαία χρόνια πολλοί επεδίωξαν να την σφετεριστούν, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τους Πέρσες, τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Τούρκους, τους Γερμανούς;



Όλοι κατόρθωσαν να καταλάβουν τα Ελληνικά χώματα μα κανένας τους την Ελληνική ψυχή.

Ευχή προς τους εξουσιαστές






Σήμερα πάλι η Ελλάδα μας βρίσκεται, χάρη στα «μπουμπούκια» της πολιτικής, υπό κατοχή. Ο λαός μας δέχεται οικονομική επίθεση και γίνεται «πειραματόζωο» της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης.



Προσπαθούν να υποτάξουν τον Ελληνικό λαό με πρόσχημα τα χρέη στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους. Επιδιώκουν την υποταγή με επίθεση κατά της γλώσσας, της ιστορίας και των πατροπαράδοτων εθίμων. Το ότι θέλουν να κόψουν το δώρο των Χριστουγέννων και του Πάσχα δεν είναι τυχαίο και δεν έχει σχέση με τα οικονομικά.



Μπορεί με την ισχύ του χρήματος να κατορθώσουν να επιβάλουν στην Ελλάδα σκληρά οικονομικά μέτρα και να οδηγήσουν τους Έλληνες στην ανεργία, τη φτώχεια και την ανέχεια, εκείνο που δεν θα καταφέρουν όμως είναι να δαμάσουν την Ελληνική ψυχή που αντιστέκεται και επαναστατεί. Οι ολοένα αυξανόμενες σε αριθμό και συμμετοχή πορείες θα το επιβεβαιώσουν. Μη ξεχνάμε ότι οι Έλληνες έκαναν πορείες έχοντας απέναντί τους τα όπλα των Γερμανών φασιστών θα αλλάξουν σήμερα;



Μπορεί οι Έλληνες να κάνουν φτωχικά Χριστούγεννα αλλά ακόμη και με ψωμί με ελιές θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ, γιατί έτσι μάθαμε απ’ τους πατεράδες και τους παππούδες μας. Η Ελληνική οικογένεια θα μαζευτεί γύρω απ’ το λιτό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα αγκαλιαστούν, θα φιληθούν και θα ανταλλάξουν ευχές γιατί το απαιτούν οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων.



Ο Έλληνας γνωρίζει έστω και υποσυνείδητα ότι δεν πρέπει να χάσει την ανθρωπιά του, την γλώσσα του, την ιστορία του, τα ήθη και έθιμά του.



Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες πλην των νεοταξιτών, σ’ αυτούς αρμόζει ένα «άι σιχτίρ».



Ιδεοπηγή
 
RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο