Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο καρατζαφέρης τροφοδοτεί με νεολαίους την ..ΝΤΟΡΑ .




Εάν δεν στηρίξεις το… σπίτι σου θα πέσει να σε.. πλακώσει. Έτσι και χοντρός πριν τον πλακώσει το …σπίτι του… αφεντικού του, σπεύδει να το υπο..στηρίξει, με τον τρόπο του.



Η ΝΕΟΣ απαντά με ανακοίνωση σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Στόχος", που αναφέρει ότι ο πρώην επικεφαλής του Φοιτητικού και αντιπρόεδρος της ΝΕΟΣ Ρένος Αρβανίτης προσχώρησε στη ΔΗΣΥ, επικεφαλής ευρύτερης κίνησης μελών και στελεχών των ΦΟΣ, ΝΕΟΣ και ΛΑΟΣ.

Η ΝΕΟΣ αναφέρει ότι η προσχώρηση Αρβανίτη είναι μεμονωμένη και ότι καλό θα ήταν οι εφημερίδες (ιδιαίτερα του πατριωτικού χώρου) να ασχολούνται κυρίως με τη δράση της και όχι με πρώην στελέχη της. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρένος Αρβανίτης, ο οποίος προβληματιζόταν καιρό για το πολιτικό του μέλλον (κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό Τομπούλογλου στον Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας), προσχώρησε επισήμως στη ΔΗΣΥ πριν από 15 ημέρες.

Επίσης μαθαίνουμε ότι προσχώρησε στο κόμμα Μπακογιάννη και έτερος αντιπρόεδρος της ΝΕΟΣ, ο Γιάννης Χρύσης, ενώ την ίδια πορεία ετοιμάζονται να ακολουθήσουν και άλλα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΕΟΣ και της ΦΟΣ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη ΝΕΟΣ έχει επίσης αποχωρήσει, προς την ΟΝΝΕΔ όμως, και ένας ακόμη επικεφαλής τους Φοιτητικού και αντιπρόεδρος της ΝΕΟΣ, ο Γιάννης Πήλιουρας, μαζί με αρκετά στελέχη της ΦΟΣ από σχολές όπως ΑΣΟΕΕ και Πάντειο.



ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ



ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο