Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!


Όλοι οι Έλληνες έχουν πια καταλάβει ότι η εφαρμογή του Καλλικράτη έχει σαρώσει όλη την Ελλάδα με εθνοκτόνα μέτρα, ειδικά στην επαρχία όπου από εδώ και στο εξής η ζωή θα είναι αφόρητη κι έτσι θα αναγκαστούν να την εγκαταλείψουν οι νέοι άνθρωποι αλλά και οι μεγαλύτεροι αφού δεν θα βρίσκουν πια σχολεία να στέλνουν τα παιδιά τους, γιατρούς να επισκέπτονται, αστυνομικά τμήματα να απευθυνθούν και ό,τι άλλο υπήρχε μέχρι τώρα.




Η κυβέρνηση του Πασόκ από τη μία δυσκολεύει τη ζωή των Ελλήνων με τόσες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, παροχές και από την άλλη σκορπά απλόχερα τον ιδρώτα του Έλληνα που εργαζόταν τόσα χρόνια και πλήρωνε φόρους για να γίνουν όλες οι υποδομές, σε δράσεις για την ένταξη των «μεταναστών»!!!

Λες και ζήτησε ποτέ η Ελλάδα μετανάστες για να έχει υποχρέωση να στερεί το ψωμί του Έλληνα για να το δίνει σε ανθρώπους που καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου τρύπωσαν μέσα στη Χώρα μας απαιτώντας τα πάντα από εμάς και κλέβοντας, σκοτώνοντας, βιάζοντας κλπ μία μεγάλη μερίδα από αυτούς.



Σας προκαλώ να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο της διαβούλευσης από το λινκ που ακολουθεί στο τέλος, δεν είναι μεγάλο να σας κουράσει αλλά θα σας διαφωτίσει για το πώς σκοπεύουν να χειριστούν πάνω από 2.000.000 ευρώ (το ακριβές ποσόν βρίσκεται στο τέλος του εγγράφου). Θα σας δώσει πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν να μεταλλάξουν τις γενιές που μεγαλώνουν ώστε να τους κάνουν να αποδεχθούν τον οποιοδήποτε έρχεται είτε με ποδαρόδρομο, είτε με βάρκα!



Ούτε λίγο, ούτε πολύ, συνΕλληνες, σκοπεύουν να βάλουν λαθρομετανάστες μέσα στα σχολεία για να κάνουν ψυχολογικό και συναισθηματικό εκβιασμό στις τρυφερές ψυχούλες των παιδιών!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ». Η ταινία είναι παρμένη μέσα από τη μήτρα μιας γυναίκας την ώρα που γίνεται η έκτρωση και φαίνεται καθαρά ότι το δύο μηνών έμβρυο αντιλαμβάνεται τα πάντα και οι παλμοί της καρδιάς του ανεβαίνουν στα ύψη.

ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΩΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΗ!

Την ώρα που καταργούν αστυνομικούς σταθμούς και τμήματα λόγω οικονομίας (λένε) και μάλιστα σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές όπως η Ήπειρος όπου είναι το πέρασμα των Αλβανών για όπλα, ναρκωτικά, λαθρομετανάστες κλπ, την ώρα που συγχωνεύει δήμους και κάθε ειδών υπηρεσίες καταδικάζοτας τους μόνιμους κατοίκους, την ώρα που κλείνει ή συγχωνεύει σχολεία για να κάνει οικονομία στις οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο κατακόρυφα την ανεργία στον κλάδο, την ίδια ώρα ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο