Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ - 2η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ

2η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ
«ΑΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ»
 
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:


Του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, του Δήμου Μαραθώνος, του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, του Δήμου Παλλήνης, του Δήμου Αγ. Παρασκευής και του Δήμου Χολαργού - Παπάγου .


ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:


Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων


Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων


και των ανά την Ελλάδα και Κύπρο σωματείων εφέδρων
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό αθλητικό σωματείο, που ενώνει όλους τους αποφοίτους της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, ναυτικού και καταδρομών (άνω των 1.100 μελών πανελληνίως) και από το 1992 ενεργοποιείται κατά κύριο λόγο σε ζητήματα εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς (έρευνα και διάσωση, βοήθεια σε φυσικές καταστροφές, περιβαλλοντική προστασία , υποβρύχιοι καθαρισμοί κλπ) ανάδειξης της Ελληνικής ιστορίας και συμμετοχής σε αθλητικά, πολιτιστικά και ιστορικά δρώμενα σχετικά με το αντικείμενό μας.
Στις 8 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Σάββατο, θα διενεργήσουμε μία συμβολική νυκτερινή Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία (ΑΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ) από την Αθήνα (Καλλιμάρμαρο) στο Μαραθώνα, με τη συνδρομή όλων των Δήμων της Μαραθώνιας διαδρομής. Η συγκέντρωση των βατραχανθρώπων, των αλεξιπτωτιστών , των καταδρομέων , των πεζοναυτών και γενικά των εφέδρων, αλλά και των φίλων μας αθλητών θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο από 16.00 έως 17.30’ και η έναρξη της λαμπαδηδρομίας θα γίνει στις 18.00’ .

Η Λαμπαδηδρομία οργανώνεται για δεύτερη φορά ως μία ευκαιρία αναζήτησης του «πνεύματος της μάχης του Μαραθώνα» , εξ ου και η ανάστροφη διαδρομή.
Το «ΑΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ», θα διανύσει τη διαδρομή ως ομάδα, φέροντας , ως συμβολικό οπλισμό δάδες, σωματική ρώμη , ψυχικό σθένος και πνευματική αρετή και θα αποτελέσει τη δική μας συμβολή για να φωτίσουμε τη νύχτα, που σκεπάζει την Ελλάδα και τον Κόσμο, με ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΥΡΦΟΡΟ ΒΕΛΟΣ, που διασχίζοντας τα ιερά χώματα της ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΗΣ, θα αναπέμψει για δεύτερη φορά ΥΜΝΟ στις λησμονημένες πατρικές μας αρετές: Αρετή, Σοφία, Αγάπη, Ενότητα, Φιλία, Αγώνα, Πατρίδα, Χρέος, Θυσία, Ελευθερία, Προσφορά, Αλληλεγγύη,  καθώς σε όλη τη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να απαγγείλουμε τις 158 στροφές του Εθνικού μας Ύμνου, ως μία υπόμνηση ενός λησμονημένου χρέους.
Όσοι εμπνέονται από το μήνυμα του ΑΓΗΜΑΤΟΣ καλούνται με χαρά να ενωθούν μαζί με τους ΟΥΚ, για να μεγαλώσουν τη δύναμη του Ελληνικού φωτός!
Τα ΜΜΕ καλούνται όπως τιμήσουν το λειτούργημά τους, παρευρισκόμενα στην προσπάθειά μας αυτή, ενημερώνοντας και προβάλλοντας τα μηνύματά μας για φιλοπατρία, συλλογικότητα, εθελοντισμό και αλληλεγγύη, που σήμερα είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

210 4287838 και με τον υπεύθυνο οργάνωσης κ. Κυριάκο Κόκκινο στο τηλ. 6973022722.


Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και υπεύθυνος οργάνωσης


Κυριάκος Κόκκινος - Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο