Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΤ.ΠΑΡ. ΘΗΒΑΣ- ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ -ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΟΜΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και καμία ηθική νομιμοποίηση δε θα αντέξει στη διακοπή του, ειδικά για τους ανθρώπους που πλήττονται από τη λαίλαπα της μνημονιακής επιδρομής.
Στηρίζουμε το κίνημα της συλλογικής, μαζικής αντίδρασης που αναπτύσσεται ενάντια στα χαράτσια, όσων αρνούνται να νομιμοποιήσουν την αντισυνταγματική και αντικοινωνική εφαρμογή του νόμου και όσων – και είναι χιλιάδες- αδυνατούν να πληρώσουν το άδικο και εξοντωτικό χαράτσι της ΔΕΗ και οργανώνουν συλλογικά και μαζικά την αντίστασή τους.
Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και όλων των συνδικάτων, που ανταποκρίνονται στον ρόλο τους, να συμβαδίζουν μαζί με τις ανάγκες των εργαζομένων, της κοινωνίας και του λαού και υπερασπίζονται το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας, ως δικαίωμα που δεν νομιμοποιείται κανείς να το στερήσει και ειδικά σε συνθήκες κρίσης και φτώχειας από αυτούς, που δεν έχουν και δεν μπορούν.
Συντάσσουμε τα βήματά μας με την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα συνδικάτα, τους δήμους, τους φορείς, που αντιστέκονται, για να ακυρωθεί αυτός ο κατάπτυστος, άδικος και απάνθρωπος νόμος, που επιχειρεί να μας βυθίσει στο σκοτάδι.
Ενισχύουμε το δίκτυο της αλληλεγγύης μας για να μην κοπεί το ρεύμα από κανένα λαϊκό νοικοκυριό.
Καλούμε τα μέλη μας να πάρουν ενεργά μέρος στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις αντίστασης και αλληλεγγύης.
Συμμετέχουμε στην ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ « ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ-ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ» στις 22 ΝΟΕΜΒΡΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο