Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Απόψεις: "ΝΑΤΟ, ο μεγάλος εχθρός."

Γράφει ο Α. Γρυπαίος*.
Το ΝΑΤΟ ως γνωστόν είναι μια πολιτική και στρατιωτική οργάνωση κρατών του ΒορειοΑτλαντικού συμφώνου, με στρατιωτικούς και πολιτικούς σκοπούς, ιδρύθηκε δε μετά το Β! Παγκόσμιο πόλεμο, ως αντίπαλο δέος της τότε ΕΣΣΔ, και της στρατιωτικής αυτής παρουσίας στην Ανατολική Ευρώπη.

Έκτοτε το ΝΑΤΟ ξέφυγε από το ιδρυτικό καταστατικό του, και έγινε ένας επιθετικός στρατιωτικός οργανισμός, δυνάστης των φτωχών και αδυνάτων λαών και κρατών της υφηλίου. Το ΝΑΤΟ χρηματοδοτείται από τα ...

κράτη-μέλη, δηλαδή πληρώνουμε τον εχθρό μας για να μας σκοτώσει. Τρέφουμε μια οχιά στο κόρφο μας. Το καταστατικό ίδρυσης του ΝΑΤΟ προβλέπει τη στρατιωτική προστασία των κρατών-μελών από εξωτερική απειλή, όμως αυτό πια δεν τηρείται. Είτε μέσα στο ΝΑΤΟ είσαι, είτε έξω, αντιμετωπίζεις εχθρική απειλή από τα ίδια τα κράτη μέλη, εάν είσαι αδύναμος.

Ανέτρεψαν το Καραμανλή για τους ενεργειακούς αγωγούς με τη Ρωσία, για να μη κατέβη η Ρωσία στο Αιγαίο, ούτε μέσω αγωγών, και σήμερα ανατρέπουν το Μπερλουσκόνι της Ιταλίας για την ίδια αιτία. Δηλαδή επεμβαίνουν στα εσωτερικά θέματα των κρατών-μελών.

Η Τουρκία π.χ. αν και μέλος του ΝΑΤΟ, απειλεί ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ την Ελλάδα, να της αποσπάσει κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας, όπως το Αιγαίο και τη Θράκη, δηλαδή αναρχία και ασυδοσία μέσα στο ΝΑΤΟ, φτάνει αυτή η ανεξέλεγκτη ασυδοσία να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δηλαδή των αφεντικών του ΝΑΤΟ. Σήμερα αντιμετωπίζουμε οικονομική απειλή από τα κράτη της βορείου Ευρώπης, επίσης μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. που ζητούν Ελληνική εθνική κυριαρχία. Το έτος 1950 η Ελλάς εισήλθε στη Δυτική αυτή συμμαχία, επειδή τότε υπήρχε σοβαρός λόγος για την ασφάλεια της χώρας, αφού όλοι οι βόρειοι γείτονες είχαν ενταχθεί στο σύμφωνο της Βαρσοβίας. Όμως ίσχυε η συμφωνία της Μάλτας, με την οποία Αμερικανοί, Ρώσοι, και Άγγλοι, είχαν μοιράσει τον κόσμο. Με βάση αυτή τη συμφωνία η Ελλάς είχε κατακυρωθεί στη Δύση, επομένως δεν κινδυνεύαμε από το σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Κοσμοκράτορες & ΝΑΤΟ:
Εδώ θα αναλύσουμε το ΝΑΤΟ όπως δεν το ξέρουμε. Χρειάζεται πολύ θάρρος και τόλμη για να γράψεις δημοσίως αυτά που πολλοί λέγουν.

Με τη πάροδο του χρόνου το ΝΑΤΟ κατέστη όργανο και αιχμή του δόρατος, στα χέρια των Επικυρίαρχων του πλανήτη, δηλαδή το ΝΑΤΟ έγινε οι ένοπλες δυνάμεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έτσι το ΝΑΤΟ κατέστη ένας πολύ επικίνδυνος στρατιωτικός οργανισμός στα χέρια ολίγων πονηρών, ενάντια στους λαούς του πλανήτη. Οι Εξουσιαστές και Επικυρίαρχοι της Γης, βρήκαν έτοιμο ένα πανίσχυρο στρατιωτικό οργανισμό, και με το πλούτο και την ισχύ που διέθεταν, κυριολεκτικώς τον άρπαξαν για δική τους χρήση. Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και κρατών της Ευρώπης είναι ενταγμένες στο ΝΑΤΟ, και συνεπώς στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης.

Με τη κατάρρευση της ΕΣΣΔ και τη διάλυση του συμφώνου της Βαρσοβίας, η όλη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική στο πλανήτη ανετράπη. Κανονικά για τη παγκόσμια ειρήνη έπρεπε να διαλυθεί και το ΝΑΤΟ, πλιν όμως οι Κοσμοκράτορες είχαν άλλα σχέδια, σενάρια, και καθήκοντα για το ΝΑΤΟ, μακράν του καταστατικού ιδρύσεως αυτού. Είχαν στα χέρια τους ένα πανίσχυρο στρατιωτικό μηχανισμό, και έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουν για τα συμφέροντά τους. Χρειάζονταν τη στρατιωτική αυτή οργάνωση για νέους τοπικούς πολέμους, και τρομοκρατίες, σαν αφορμή για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, και παγκόσμια κυριαρχία, όλα αυτά δημιουργήματα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων των Επικυρίαρχων του πλανήτη.

Το παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης λέει, το ΝΑΤΟ είναι εχθρός της παγκόσμιας ειρήνης και πρέπει να διαλυθεί. Ειδικά για την Ελλάδα το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός, αφού αποβλέπει στο διαμελισμό της Ελλάδος, με τη συμπαράσταση εφιαλτών «Ελλήνων» πολιτικών, ανδρείκελων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Το ΝΑΤΟ έστειλε στους εδώ εφιάλτες πολιτικούς εγκύκλιο με διαταγή τη βίαιη καταστολή όχλου, (όχλο αποκαλούν τον Ελληνικό λαό), σε περίπτωση πολιτικών διαδηλώσεων εν όψει χρεοκοπίας της χώρας. Το ΝΑΤΟ –σύμφωνα με τα ΜΜΕ- έστειλε εδώ Ταξιαρχία Σκοπιανών κομάντος, που στρατοπεδεύει στο Τύρναβο, για να τους χρησιμοποιήσει εναντίον της Ελλάδος τη δεδομένη στιγμή, κατά παράβαση των διατάξεων του Συντάγματος των Ελλήνων, και ουδείς αρμόδιος αντιδρά, ούτε ο αρχηγός του Κράτους ο οποίος μπροστά στο ΝΑΤΟ «ποιεί τη νύσσα», και μπροστά στους Κοσμοκράτορες ίσταται σαν διακοσμητική «γλάστρα».

Οι «Έλληνες» πολιτικοί εφιάλτες, αυλικοί και σφογγοκολάριοι του ΝΑΤΟ, εμφανιζόμενοι «Βασιλικότεροι του Βασιλέως» τρέχουν να προλάβουν, και παρά τις οικονομικές και πολιτικές δραματικές εξελίξεις στη χώρα, έσπευσαν να κάνουν πιο γρήγορα το ΚΥΣΕΑ, για να αλλάξουν όλους τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων των ενόπλων δυνάμεων, και να βάλλουν στελέχη αφοσιωμένα στο ΝΑΤΟ, τους οποίους θα φορτώσουν στην επόμενη κυβέρνηση. Βλέπετε η κομματική πειθαρχία, και η πειθαρχία στα κελεύσματα του ΝΑΤΟ είναι πρώτιστο καθήκον για τα πιόνια τους πολιτικούς.
\
Οι λόγοι είναι κάτι παραπάνω από προφανείς. Με πρόφαση πιθανό πραξικόπημα αποκεφάλισαν την ηγεσία του στρατεύματος για να είναι ήσυχοι αυτοί και το ΝΑΤΟ. Η στιγμή πάντως και ο τρόπος που επελέγη είναι ισάξιος με έλλειψη Δημοκρατικότητας. Όλα αυτά έγιναν επειδή έτσι θέλει το ΝΑΤΟ. Τέτοιες πρακτικές είχαμε πολύ καιρό να δούμε στην Ελλάδα.

Αναλύοντας το ΝΑΤΟ :
 Σύμφωνα με τα νέα πολεμικά δόγματα του ΝΑΤΟ, ο λαός θεωρείται εχθρός, και τα κινήματα αυτού θεωρούνται ασύμμετρη απειλή. Το ΝΑΤΟ σήμερα είναι η συμμαχία των προθύμων και ηλιθίων στην υπηρεσία της παγκόσμιας δικτατορίας. Οι ΗΠΑ σήμερα έχουν καταντήσει αποικία των εξουσιαστών της Γης, και έχουν θέσει τις ένοπλες δυνάμεις των στην εξυπηρέτηση των σατανικών σκοπών του ΝΑΤΟ των κοσμοκρατόρων, ενώ ο Αμερικανικός λαός πεινασμένος και εξαθλιωμένος άνεργος, διαδηλώνει αγανακτισμένος στις πλατείες των πόλεων των ΗΠΑ.

Ενταχθήκαμε στο ΝΑΤΟ με βάση το πολιτικό δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην». Ο Ανδρέας Παπανδρέου προφητικώς ανεφώνησεν, «ΕΟΚ-ΗΠΑ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.» Το ΝΑΤΟ δεν προστατεύει πια την Ελλάδα σαν χώρα μέλος, αλλά υποβλέπει, υπονομεύει, και συνωμοτεί για την ασφάλεια της χώρας, και την εθνική της κυριαρχία. Το ΝΑΤΟ έχει μόνο απαιτήσεις από εμάς. Θέλει χρήματα και στρατό, ενώ δεν παρέχει τίποτε. Δεν αναγνωρίζει υποχρεώσεις. Πολύ θόρυβος για το τίποτα. «Ουδέν ωφελεί, αλλά μάλλον θόρυβος γίνεται», λέγει το ιερόν Ευαγγέλιον. Ζητά τυφλή υποταγή των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και της κυβερνήσεως στις διαταγές του, και δεν θέλει υποχρεώσεις. Θέλει την οικονομική συμβολή μας στις στρατιωτικές του δαπάνες, ενώ δεν μας παρέχει καμία προστασία, παρά μόνο εχθρότητα.

Από τότε που ενταχθήκαμε στο ΝΑΤΟ, σαν Έλληνες δεν είδαμε άσπρη μέρα, δεν είδαμε τίποτε καλό, παρά μόνο θυσίες και υπονόμευση της εθνικής μας κυριαρχίας. Τα γεγονότα σας είναι γνωστά, αφού το Κοσμοκρατορικό ΝΑΤΟ, μεροληπτεί υπέρ των εχθρών του Ελληνισμού, τάσσεται υπέρ της Τουρκίας σε Θράκη και Αιγαίο, και υπέρ των βορείων γειτόνων Σκοπιανών στο θέμα της Μακεδονίας μας, το οποίο «Εκείνοι» δημιούργησαν. Πάντα εναντίον μας σε όλα τα εθνικά μας θέματα. Δυστυχώς εμείς οι Έλληνες, το «βιολί-βιολάκι», ΝΑΤΟ ψωμί και ελιά. Δεν σκεφτόμαστε τα συμφέροντά μας. Δεν σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές……. Αλλοεθνείς πολιτικοί, τάχα Έλληνες, αφελείς και επιπόλαιοι, εφιάλτες του Ελληνισμού, σαν αυτούς που βιώνουμε σήμερα, κρατούν την Ελλάδα μέσα στη σφηκοφωλιά του ΝΑΤΟ, ιδιοκτησίας των επικυρίαρχων της οικουμένης. Οι πονηροί Κοσμοκράτορες χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ & ΝΑΤΟ σαν πιόνια και αιχμές δοράτων για να στεριώσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους.

Οι επικυρίαρχοι χρησιμοποιούν το ΝΑΤΟ σαν πρώτη δύναμη κρούσης, εναντίον ανεπιθύμητων κρατών και λαών. (Βλέπε Λιβύη, Αφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, κ.λ.π.). Το ΝΑΤΟ με τη πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε ένα επιθετικό στρατιωτικό οργανισμό, όργανο στα χέρια ολίγων οικογενειών Κοσμοκρατόρων και Αυτοκρατόρων του πλανήτη, αρχόντων της παγκόσμιας δικτατορίας και υπερκυβέρνησης της Γης. Το ΝΑΤΟ σήμερα είναι ο σκύλος-φύλακας των Κοσμοκρατόρων. Άθελά τους οι λαοί της γης, μέσα στα πλαίσια της ισχύος του διαβολικού ΝΑΤΟ, έγιναν υποταγμένοι των σατανικών Επικυρίαρχων. Λέγω άθελά τους, διότι οι λαοί κυβερνώνται από αφελείς και επιπόλαιους εφιάλτες πολιτικούς, πιόνια του ΝΑΤΟ, και μαριονέτες των Εξουσιαστών του πλανήτη Γη. Με τη κατάρρευση της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ, οι βόρειοι άρπαγες γείτονες, ενετάχθησαν στο Κοσμοκρατορικό ΝΑΤΟ, και έκτοτε η κατάσταση έγινε αφόρητος για μας, αφού το αχάριστο ΝΑΤΟ δεν μας χρειαζόταν άλλο.

Ανέκαθεν είχαμε τον από Ανατολάς κίνδυνο, τώρα μετά τη διάλυση του συμφώνου της Βαρσοβίας, έχουμε και τον από βορρά κίνδυνο, αμφοτέρους προστατευόμενους του ΝΑΤΟ των μισελλήνων επικυρίαρχων του πλανήτη. Η Ελλάς όπως σε προηγούμενα άρθρα αναφέραμε, είναι πλουσία σε ορυκτό πλούτο σε στεριά και θάλασσα, τον οποίον θέλουν οι Κοσμοκράτορες όλο δικό τους, χρησιμοποιώντας σαν «μπαμπούλα» τη τρομοκρατική απειλή του ΝΑΤΟ. Η συμμαχία αυτή είναι πλέον ο λάκκος των λεόντων για την Ελλάδα, και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε, κάτω από τη γενναία ηγεσία ενός πατριώτη πολιτικού. Το ΝΑΤΟ είναι για μας η φωλιά με τα φαρμακερά φίδια. Εάν μείνουμε μέσα σε αυτό είναι βέβαιο ότι θα μας διαμελίσει σε πολλά Κόσοβα. Οσονούπω θα μας κατασπαράξει.

Τώρα χρειάζεται Έλληνας Πατριώτης ισχυρός ηγέτης για να συνάψει νέες συμμαχίες με άλλες υπερδυνάμεις του πλανήτη, με βάση τη λα’ι’κή ρήση «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…» Τα σημεία των καιρών είναι πλέον φανερά. Οι υποτελείς πολιτικοί μας στους λόγους των , δεν αναφέρονται στα εθνικά μας θέματα, αλλά «δουλεύουν» το λαό με αερολογίες γύρω από την καθημερινότητα. Κατέκλυσαν τη χώρα με έγχρωμους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, για νόθευση της Ελληνικότητας του πληθυσμού, με έξωθεν και άνωθεν εντολές. Οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, υπό τη προστατευτική ομπρέλα του ΝΑΤΟ κάνουν σουρωτήρι το Αιγαίο, και όλη την Ελληνική επικράτεια. Νατο’ι’κοί πράκτορες οργώνουν καθημερινώς την Ελληνική Θράκη, δημιουργώντας μειονοτικό πρόβλημα στην Ελλάδα, αντιστάσεως μη ούσης από Ελληνική μεριά. Υπάρχουν σχέδια μανιακών Σιωνιστών για παγκόσμια σύρραξη . Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ενώ το αντίπαλο δέος Ρωσία-Κίνα, ευρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Στη διάσκεψη «Διεθνής Ασφάλεια» στο Μόναχο το 2007, ο Ρώσος Πρόεδρος προειδοποίησε τους ηγέτες της Δύσης, ότι η άνευ προηγουμένου επιθετική επέκταση του ΝΑΤΟ στα πρώην «χωράφια» της Ρωσίας, έχει φέρει τον κόσμο πιο κοντά σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ χτίζουν αντιπυραυλική ασπίδα στην Ανατολική Ευρώπη γύρω-γύρω από τα σύνορα της Ρωσίας. Αυτή η αυστηρή προειδοποίηση ήρθε χρόνια πρίν από την επιθετική συμπεριφορά του ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης, και τον ακήρυχτο πόλεμο στη Συρία και το Πακιστάν. Μετά τις στρατιωτικές απειλές του ΝΑΤΟ εναντίον του Πακιστάν, η Ρωσία-Κίνα ήρθαν πολύ κοντά σε μια ανοικτή κατά μέτωπο σύγκρουση με το ΝΑΤΟ. Μια πρόσφατη έκθεση της Ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, εξιστορεί με λεπτομέρειες το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ, με τις Σιωνιστικές ΗΠΑ , σχεδιάζουν επί του παρόντος, και προετοιμάζονται ενεργά για εκτεταμένο πόλεμο.

Κατόπιν αυτού οι Ρωσικές και Κινεζικές δυνάμεις τέθηκαν σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, την ίδια στιγμή που η «Ελληνική» πολιτική ηγεσία, πιόνια και μαριονέτες του ΝΑΤΟ, διαλύουν τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Η Λιβύη κατελήφθη στρατιωτικώς από το ΝΑΤΟ , με τους Παντοκράτορες να αρπάζουν τα πετρέλαια της χώρας αυτής. Δεδομένου ότι η διάλυση της ΕΣΣΔ, και ο πόλεμος του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, έχουν αυξήσει σημαντικά τη Νατο’ι’κή στρατιωτική παρουσία στα κράτη που συνορεύουν με τη Ρωσία-Κίνα, όπως είναι τα κράτη της Κασπίας, αλλά και η Γεωργία με τον Αμερικανόδουλο Πρόεδρο (Σακασβίλι) που βύθισε τη χώρα του στη πολεμική καταστροφή, -όπως εδώ σε μας ο Αμερικανός ΓΑΠ –Jeffrey έφερε την οικονομική καταστροφή κατόπιν εντολών άνωθεν- έχουν αυξήσει πολύ το κίνδυνο Παγκόσμιας σύγκρουσης.

Το γεγονός ότι τα Ρωσικά στρατεύματα και το ΝΑΤΟ βρέθηκαν σε κατάσταση ανοιχτής σύγκρουσης, όταν οι Γεωργιανοί κατόπιν εντολής του ΝΑΤΟ επιτέθηκαν στην Οσετία, (Νότια επαρχία της Ρωσίας), με το ΝΑΤΟ-ΗΠΑ να υποστηρίζουν την ένοπλη εξέγερση στην Τσετσενία (επαρχία της Ρωσίας), αποδεικνύουν το γεγονός ότι η Ρωσία απειλείται όλο και περισσότερο. Η ηγεσία της Ρωσίας έχοντας υπ’ όψιν όλα αυτά προειδοποίησε τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ότι βαδίζουν προς τον όλεθρο και τον Αρμαγεδδώνα. Στις 3 οκτωβρίου 2011 ο Πούτιν με το πρόεδρο της Κίνας, ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για μια Ευρασιατική ένωση. Έτσι δημιουργήθηκε το νέο αντίπαλο δέος του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά οι τρελοί σατανάδες του ΝΑΤΟ θα μας βάλλουν να χτυπηθούμε με τους φίλους μας τους Ρώσους, και θα προκαλέσουν Αρμαγεδδώνα στη Γη.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Κίνα πληροφόρησε τη Ρωσία ότι το δίδυμο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μια παγκόσμια σύρραξη. Αυτή η σύγκρουση με πυρηνικά φέρεται να μεταφέρθηκε από τις μελέτες των think tanks, σε φάση ενεργοποίησης. Μη ξεχνούμε τους επιθετικούς πυραύλους γύρω από τη Ρωσία, με την πυραυλική ασπίδα στα εδάφη κρατών της Αν. Ευρώπης. Σύμφωνα με Κινεζικές και Ρωσικές πηγές πληροφοριών, τα σχέδια των Σιωνιστικών ΗΠΑ & ΝΑΤΟ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη προγραμματισμένη και εσκεμμένη οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ, αλλά και των οικονομιών των κρατών της Ε.Ε. (αυτό συμβαίνει σήμερα), καταστρέφοντας τα χρηματοπιστωτικά συστήματα, (Το παγκόσμιο οικονομικό Σιωνιστικό κατεστημένο της Ν.Τ.Π. είναι «μανούλες» σε αυτές τις οικονομικές καταστροφές), και την έναρξη μαζικού συμβατικού πολέμου σε όλο τον κόσμο, και ο «σώζων εαυτόν σωθείτω»!!!

Τα πολεμικά σχέδια περιλαμβάνουν βιολογικό και χημικό πόλεμο, και κατόπιν πυρηνικό, ώστε να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπων για να μειωθεί ο πληθυσμός στο πλανήτη. Η πολιτική ηγεσία του ΝΑΤΟ βασίζονται στη πρόθεσή τους να κάνουν έκκληση για ειρήνη όταν τα βρούν «σκούρα», και να ζητήσουν τη δημιουργία μιάς «Νέας Τάξης Πραγμάτων» με το πρόσχημα της αποτροπής καταστροφής του πλανήτη και του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε. Τα σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων για παγκόσμια Κυριαρχία χρονολογούνται ήδη από το 1998. Ένα από τα think tanks «Εκείνων», ο πρώην Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ράμσφελντ προειδοποίησε ότι αν ο πόλεμος δεν μεταβάλλει σημαντικά το παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη, οι ΗΠΑ & ΝΑΤΟ, δεν θα επιτύχουν το στόχο τους να υπάρχει μια μόνο κυρίαρχος υπερδύναμη στο κόσμο, και αυτή είναι η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Ο πόλεμος στο Ιράκ δεν ήταν μόνο για την αρπαγή του πετρελαίου της χώρας αυτής, αλλά και για την απόφαση του Σαντάμ να αρχίσει να εμπορεύεται το πετρέλαιο σε Ευρώ και όχι σε δολάρια, πράγμα που έκανε και ο Καντάφι. Ο δικτάτωρ της Λιβύης πίεσε για δημιουργία ενός Παναφρικανικού νομίσματος βασισμένου στο χρυσό. Και οι δύο είχαν τραγικό τέλος. Το ΝΑΤΟ τους εκδικήθηκε για τη προσβολή του δολαρίου. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ τώρα ετοιμάζεται για επίθεση κατά του Ιράν. Τόσο η Κίνα, όσο και η Ρωσία, είναι εξοργισμένες από τη πρωτοφανή βίαιη επέμβαση-επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης. Αυτή είναι η τύχη όλων όσων αντιδρούν στα σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας. Η Συρία έχει ακόμη διασωθεί χάρη στη προστασία της Ρωσίας. Το ΝΑΤΟ για λογαριασμό «Εκείνων» παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη περιοχή Αφγανιστάν-Πακιστάν, και στην όλη γεωγραφική περιοχή που συνορεύει με τη Κίνα.

Μη ξεχνάμε το βρώμικο παιχνίδι των Σιωνιστών Αμερικανών με το Δαλά’ι’ Λάμα, για το Θιβέτ. Τελικά όπου θρησκευτικός ηγέτης εκεί και Σιωνισμός, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, (βλέπε ηγέτες του Χριστιανισμού Πάπας-Πατριάρχης-Αρχιεπίσκοπος-Προτεστάντες- Βουδιστές- όλοι τους αχυράνθρωποι των Αμερικανο-Σιωνιστών). Τόσο η Κίνα με τη Ρωσία, όσο και το Πακιστάν με το Αφγανιστάν, συζήτησαν θέματα ασφαλείας της περιοχής στον Οργανισμό συνεργασίας της Σαγκάης στις 15 Οκτωβρίου 2011. Το πιο πιθανό είναι ότι οι προετοιμασίες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για μια γενικευμένη αντιπαράθεση με τη Ρωσία-Κίνα, ήταν το κεντρικό σημείο των συνεδριάσεων. Όταν ο Ρωσικός στρατός τέθηκε σε υψηλή επιφυλακή (ΥELLOW & RED ALERT), ο Πούτιν φέρεται να έδωσε εντολή στην ηγεσία του στρατεύματος, «Προετοιμασία για Αρμαγεδδώνα», τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα.

Τα γεγονότα όπως εξελίσσονται σήμερα στη χώρα μας, δεν είναι τυχαία, τα επέβαλλαν στη πατρίδα μας οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-Διακυβέρνησης. Η μόνη διέξοδος για τη χώρα μας είναι η Ευρασιατική Ένωση, αφού η Σιωνιστική Δύση απεδείχθη ανάξια των ελπίδων και προσδοκιών του λαού μας. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς «συμμάχους» ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Ας είναι βέβαιοι οι «σύμμαχοι» στο ΝΑΤΟ ότι οι Τούρκοι μόλις δούν ότι η ζυγαριά γέρνει προς το αντίπαλο δέος, αμέσως θα εγκαταλείψουν το ΝΑΤΟ, όπως έπραξαν στο Β! παγκόσμιο πόλεμο, και θα δηλώσουν ουδετερότητα. Παίζουν σε δύο ταμπλώ.

Η προσπάθεια των Εξουσιαστών του πλανήτη να δώσουν τη Θράκη μας στους Τούρκους, αποσκοπεί στον αποκλεισμό των Ρώσων από τα ζεστά νερά του Αιγαίου, και τη πρόσβαση της Ρωσίας στο Γεωπολιτικό, Γεωστρατηγικό, και Γεωενεργειακό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου, αφού η Θράκη με τα Δαρδανέλια-Προποντίδα-Βόσπορο, γίνεται τανάλια στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας την εχθρική πολιτική της Σιωνιστικής Δύσης, προς τον Ελληνισμό από το 1922 μέχρι σήμερον. Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη στο όνομα της Νατο’ι’κής λυκοσυμμαχίας επιβάλλουν συνδιοίκηση και συγκυριαρχία στο Ελληνικότατο Αιγαίο με τους Τούρκους, δηλαδή δίνουν λύσεις στα εθνικά μας θέματα, πάντα υπέρ των Τούρκων. Σιγά μη χάσουν το κελεπούρι.

Οι Τούρκοι κερδίζουν , και εμείς πάντα χάνουμε, αυτά είναι τα αποτελέσματα της διπλωματίας του Αμερικανού ΓΑΠ με τους Τούρκους, για τα οποία υπερηφανεύεται, και οι αφελείς βουλευτές τον χειροκροτούν στη Βουλή των Ελλήνων. Αυτή είναι η Νατο’ι’κή συμμαχία, θαυμάστε την!!! Απαιτείται άμεση αφύπνιση και κινητοποίηση του Λαού μας, αλλιώς πάμε χαμένοι. Θα μου πείτε όποιο πρόβατο βγαίνει από το μαντρί του ΝΑΤΟ πάει χαμένο. Μα, ήδη οι λύκοι του ΝΑΤΟ είναι μέσα στο μαντρί-Ελλάς, και μας κατασπαράσσουν.

Οι εχθρικοί γείτονες από βορρά και Ανατολάς χαίρουν και καιροφυλαχτούν. Εάν εκδηλωθεί μια κάποια επίθεση , ποιος θα μας σώσει;; μήπως το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ;; Το δίλημμα είναι απλό. Μπορούμε σαν χώρα να συνεχίσουμε να δείχνουμε πίστη και υποταγή στη Νατο’ι’κή «συμμαχία», ή μια ταχύτατη επιδέξια κίνηση και αλλαγή θα μπορούσε να μας αποφέρει σημαντικά εθνικά οφέλη και προστασία;;; Οι νέες εποχές επιβάλλουν νέους τρόπους σκέψης για την Εθνική μας επιβίωση. Έλληνες προβληματιστείτε!!!

Ο Θεός είναι το μόνο που μας απέμεινε σαν ελπίδα και σανίδα σωτηρίας, αφού οι άνθρωποι απεδείχθησαν λύκοι……. Κατόπιν αυτής της αναλύσεως αναφωνούμεν, «Δόξα εν υψίστοις Θεώ, και επί Γης Ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία».

*ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Πηγές:
1.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ - ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
2.Eλεύθερος εξερευνητής.
3.Πατριωτικό Μέτωπο.
Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο