Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Σχετικά με διόδια και χαρτάκια...

Ειμαι πρωην συμβασιουχος των διοδιων στη περιοχή Αφιδνων και θα ηθελα να σας πω οτι μεχρι πριν την ιδιωτικοποηση των διοδίων, υπηρχε ολοκληρο κολπο για...


"χαρτζηλικι", και μαλιστα απο την πρωτη ημερα εργασιας εσπευσαν οι μονιμοι να μας ενημερωσουν να μη μιλαμε στον κοσμο και τους καλομαθαινουμε οπως και για το πως μπορουμε να βγαζουμε τα εξοδα μας...

Πραγματικά δεν μπορεις να καθεσαι σε μια καρεκλα 8 ωρες και να προλαβαινεις να μιλας σε ολους ειδικα σε μερες οπου εχει κινηση (Χριστούγεννα, Πάσχα κτλ) με αριθμο διελευσεων 1500 αυτοκινητα ανα ταμειο και βαρδια αλλα δεν μπορεις και να μην πεις ενα "γεια σας" ή "ευχαριστουμε"


Όσο για τα χαρτακια υπηρχε "κολπο" και για αυτο παντα να παιρνετε τα χαρτακια γιατι ολοι κυριοι αυτοι βγαζουν καλο μεροκάματο.

Δεν εγινα ποτε σαν και αυτούς, ο μισθος που πηρα για εκεινη την περιοδο μου εφτανε και με ολα αυτα που ειδα σιχαθηκα ακομα περισσοτερο το δημόσιο, γιατι πραγματικα εμεις οι οδηγοι περναμε 1-2 λεπτα απο εκεί, αλλα δουλευοντας εκει ειδα πολλα οπως πλασάρισμα πλαστων το βραδυ κυρίως, ειδα λαθη πρων συναδελφων που χρειαστηκε να σταματησει οδηγος και να παρει τα σωστα του ρεστα και ο υπαλληλος του απαντησε: καλα γυρισες για 0,80 λεπτα; Και όπως καταλαβαινετε εγινε ο κακος χαμος αφου ο οδηγος ηταν πατερας 3 ανεργων παιδιων.

Δεν εχω αλλα σχολια...

Χαιρομαι που πηγα εκανα τη δουλεια μου, τελειωσα τη συμβαση μου και παρεμεινα ανθρωπος και ας μην δουλευω σημερα πουθενα.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

από tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο