Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Κοινότητας Θήβας»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας που θα διεξαχθεί στο Παλαιό Δημαρχείο την 16η του μηνός Δεκεμβρίου έτους 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ Α' 87).



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΡΕΜΗΣ

Συνημμένα:

Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΙΣ 16/12/2011 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:32761/12-12-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (άρθρο 88 Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87)


Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δύο (2) θέσεων στάθμευσης επί της οδού Γληνού 19, στη Νέα Θήβα, μετά από αίτηση του κ.Κάστιζα Ευάγγελου του Δημητρίου.

Εισηγητής: κ. Νικολιδάκη Κλεοπάτρα

Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Γληνού 23, στη Νέα Θήβα, μετά από αίτηση του κ.Βενιζέλου Κων/νου του Χαραλάμπους.

Εισηγητής: κ. Νικολιδάκη Κλεοπάτρα

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Κάδμου 3, στη Θήβα, μετά από αίτηση της κ.Μπέρδου Αθανασίας του Νικολάου.

Εισηγητής: κ. Νικολιδάκη Κλεοπάτρα

Θέμα 4ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης επί της οδού Πελοπίδου 39, στη Θήβα, μετά από αίτηση της κ.Σάλτα Αφροδίτης του Θεοφάνους.

Εισηγητής: κ. Νικολιδάκη Κλεοπάτρα

Θέμα 5ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης έμπροσθεν του καταστήματος «Πρακτορείο Ταχυμεταφορών Θήβας – ΕΛΤΑ» επί της οδού Επαμεινώνδα 13, στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ.Μουρκοβίτη Γρηγόριου του Κων/νου.

Εισηγητής: κ. Νικολιδάκη Κλεοπάτρα

Θέμα 6ο: Τροποποίηση της υπ’αριθ.48/2011 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας, μετά από αίτηση του κ. Κοτζιά Εμμανουήλ του Βασιλείου.

Εισηγητής: κ. Κολέσια Δήμητρα

Θέμα 7ο: Έκφραση γνώμης σχετικά με την δημοσιοποίηση ΜΠΕ φωτοβαλταικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 5MW της εταιρείας «ENERGA Α.Ε.» στη θέση «Αλεπότρυπα» του Δήμου Θηβαίων Ν.Βοιωτίας.

Εισηγητής: κ. Μερκούρης Αθανάσιος


ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ



ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ



ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ



ΜΕΡΚΟΥ ΣΑΚΑΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ



ΤΖΟΥΜΑΝΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



ΣΒΙΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



ΡΑΠΤΗ ΡΟΥΠΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ



ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο