Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Επισκέψεις Δημάρχου Θηβαίων στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για ευχές.

Τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θηβαίων επισκέπτεται από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ.Νικολάου, προκειμένου να ευχηθεί, εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και του ερχομού του νέου χρόνου, σε όλους τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου.


Μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί τις Τοπικές Κοινότητες : Χωστίων (Σαράντι), Θίσβης, Δομβραίνας, Μελισσοχωρίου, Καπαρελίου, Πλαταιών, Λεύκτρων, Ελλοπίας και Ξηρονομής, ενώ σήμερα θα μεταβεί για ευχές στην Δημοτική Κοινότητα Βαγίων.

Ο κ. Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«….Με την ευκαιρία των εορτών, θέλω να ευχηθώ προσωπικά «Χρόνια Πολλά» σε όλους τους δημότες μας. Γι’ αυτό το λόγο μέχρι την Παραμονή των Χριστουγέννων θα έχω επισκεφτεί, μαζί με τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και Τοπικούς Συμβούλους, όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Παράλληλα θα έχω την ευκαιρία να ενημερωθώ και για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Θέλω να γνωρίζουν όλοι οι δημότες του Δήμου Θηβαίων, ότι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή είναι πάντα στο πλευρό τους, με καλή πρόθεση και διάθεση για οποιοδήποτε πρόβλημα-βοήθεια…».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο