Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΤΑΒΕΡΝΩΝ:ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΤΑΒΕΡΝΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Το ΔΣ του σωματείου εστιατόρων- καφετεριών μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο κο Σπύρο Νικολάου, τους εκπροσώπους του Δήμου αλλά και των καταστηματαρχών του πεζοδρόμου της Επαμεινώνδου και της Κεντρικής Πλατείας, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, αποφάσισε και προτείνει: 
1)      να παραμείνει ως έχει αυτή τη στιγμή ο πεζόδρομος και η πλατεία καθώς και να σταματήσει κάθε άλλη κατασκευή εκεί (σύμφωνα και με την πρόταση του Δημάρχου).
2)      Να αναμείνουμε όλοι οι καταστηματάρχες την ανάπλαση της οδού Επαμεινώνδα, κατά την οποία, με κοινή απόφαση Δήμου- Επαγγελματιών, θα ορισθεί μία ομοιόμορφη κατασκευή για τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, με την συμβολή και των καταστηματαρχών.
3)      Να συσταθεί επιτροπή ελέγχου και επίλυσης προβλημάτων με συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου, του Σωματείου και των καταστηματαρχών, η οποία θα παρεμβαίνει άμεσα στα κατά περίπτωση προβλήματα που θα δημιουργηθούν.
4)      Να διαχωρισθεί σε ζώνες (σύμφωνα και με το σχέδιο του Σωματείου) ενοικίασης των κοινοχρήστων χώρων του πεζοδρόμου και των πλατειών με αντίστοιχη διαβάθμιση των τιμών (οικονομικές ζώνες Α,Β,Γ,Δ).
5)       Να διαγραφεί η προσαύξηση των προστίμων που επέβαλε η δημοτική Αστυνομία για τις οφειλές από τα ενοίκια των κοινοχρήστων χώρων των καταστημάτων, αφού πρώτα πληρωθεί η βασική οφειλή.\
6)      Να συναινέσει στη διεξαγωγή του εθίμου του Βλάχικου Γάμου στην οδό Επαμεινώνδου.
7)      Να προτείνει την επιτάχυνση της ανακατασκευής της οδού Πινδάρου.
Για το σωματείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
          ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ                                               ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο