Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Θηβαίων

Κύριε Δήμαρχε ,


Με ιδιαίτερη λύπη , ως θεατρική ομάδα της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας ( Θηβαϊκή Σκηνή) που δραστηριοποιείται στην πόλη μας , διαπιστώσαμε την πρόχειρη και αδιάφορη αντιμετώπιση προς εμάς , σχετικά με τη διάθεση αίθουσας ώστε να ανέβει παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό .

Συγκεκριμένα...
 με επιστολή μας προς τη ΔΗΚΕΘ , αφού ειχαν προηγηθεί και τηλεφωνικές επικοινωνίες , ζητήθηκε η παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου (αίθουσα Αλεξ. Κοφίνης) προκειμένου να ανεβάσουμε παραστάσεις στις 10 , 11 και 12 Φεβρουαρίου για την ενίσχυση των παιδιών του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Θήβας .

Ακόμη περιμένουμε την απάντηση !!!!!!!!!!!!!!!!

Θελήσαμε σε αυτη τη δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας να δώσουμε , χωρίς προσωπικό οικονομικό όφελος , λίγη χαρά στους πραγματικούς Ήρωες της Ζωής .

Αυτό μας το στερήσανε ………………….

Χωρίς να αναφερόμαστε σε σας , άνθρωποι που εμπιστευτήκατε να υπηρετούν τους Θηβαίους πολίτες από θέσεις ευθύνης σε Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση φαίνεται να συμπεριφέρονται με λιγότερο σεβασμό και ανεξήγητη προκατάληψη .

Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα αντιμετωπιστούμε με διαφορετικό τρόπο που θα μας ενθαρρύνει αντί να μας απογοητεύει όπως τώρα .

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες .

Τα μέλη της Θηβαϊκής Σκηνής

Αντώνης Φωτιάδης

Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης

Μαρίζα Βέκιου

Σταμάτης Μπρίκας

Σαπφώ Μακρή

Γεώργιος Γελέκας

Βάσω Καρανίκα

Λεμονιά Κουτσοβασίλη

Ντέμη Μπόγρη

Κλαίρη Πλατσά

Παναγιώτης Συκαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο