Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Διορθωτική ανακοίνωση Μαξίμου! «Σοβαρές ενστάσεις από Καρατζαφέρη»

Πριν λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε το Μαξίμου να διορθώσει την δήλωση σύμφωνα με την οποία «οι αρχηγοί συμφώνησαν σε όλα». Ο Γ.Καρατζαφέρης, σύμφωνα με στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ είπε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με νόημα «Δε θα σταθώ άλλο εμπόδιο στην συγκυβέρνηση«.
Πράγματι, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία προσθέτει και διευκρινίζει πως σημειώθηκαν σοβαρές ενστάσεις από τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Διαβάστε την ανακοίνωση...
 που έδωσε στα ΜΜΕ ο Γ. Καρατζαφέρης. Αναφέρει ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην κυβέρνηση. Μοιάζει σαν δήλωση αποχώρησης από την κυβέρνηση, ωστόσο οι προθέσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, παραμένουν αδιευκρίνιστες.
«Δεν προτίθεμαι να υπογράψω μία σύμβαση εντός ελάχιστων ωρών της οποίας το περιεχόμενο σε πολλά σημεία δεν με βρίσκει σύμφωνο. Και κυρίως δεν θα υπογράψω γιατί δεν θα μας έχουν προσκομισθεί αυτά τα οποία κύριε πρωθυπουργέ με την επιστολή μου σας ζήτησα. Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι στις προθέσεις και στο αίσθημα της ευθύνης μου το να σταθώ με τις ενστάσεις μου εμπόδιο στη κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
tsantiri.gr

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο