Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Για τέταρτη μέρα σε λευκό κλοιό ο Δήμος Θηβαίων.

Στα λευκά για τέταρτη μέρα ξύπνησε ο Δήμος Θηβαίων, αφού οι καιρικές συνθήκες επιδεινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, ευτυχώς όμως για λίγες μόνο ώρες.


Άμεσα μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, έκαναν εκ νέου επεμβάσεις σε όλα τα οδικά δίκτυα, τις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς προς ασφάλεια οδηγών...
 και πεζών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Κων/νος Μπακομήτρος και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν στις περιοχές που αντιμετώπιζαν τα περισσότερα προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση, προκειμένου να συντονίσουν και να οργανώσουν από κοντά τις ενέργειες, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βοήθεια για διάνοιξη δρόμου, ζήτησε και το ΚΕ.Π.Β Θήβας, προκειμένου να μεταφερθούν στρατευμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν ή εξετάσεων.

Προτεραιότητα δόθηκε και στην οδό που οδηγεί στο Νοσοκομείο Θηβών.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων όλα τα σχολεία ευθύνης του Δήμου παρέμειναν κλειστά, για την ασφάλεια των μαθητών .

Ο Δήμος Θηβαίων βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα αναμένοντας την επιδείνωση του καιρού, με τον Δήμαρχο Θηβαίων να πραγματοποιεί και το βράδυ της Τετάρτης νυχτερινές περιπολίες στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για να έχει προσωπική εκτίμηση της κατάστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο