Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΦΕΤ: Ασφαλή για κατανάλωση τα αγροτικά προϊόντα της Βοιωτίας

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Επίσημου Ελέγχου της Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων, ο ΕΦΕΤ οργάνωσε το 2011 ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων των επιπέδων βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα φυτικής παραγωγής (καρότα, πατάτες και κρεμμύδια) της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Τα αποτελέσματα του ελέγχου έδειξαν...
 :1)Tην απουσία εξασθενούς χρωμίου από τα τρόφιμα.2)Την ασφάλεια των προϊόντων για τους καταναλωτές. Αναλυτικά παραθέτουμε την έκθεση του ΕΦΕΤ, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.efet.gr/ στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο