Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Θήβα: Πυροβόλησε τον διαρρήκτη του σπιτιού του!

Το νόμο στα χέρια τους, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχουν πάρει πλέον αρκετοί πολίτες αφού η επίσημη πολιτεία αδυνατεί να τους προστατεύσει και η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της.


Έτσι και ένας συμπολίτης μας που όταν κατάλαβε ότι κάποιος επιχειρεί να μπει στο σπίτι του, όχι για επίσκεψη αλλά για να κλέψει, άρπαξε το όπλο και πυροβόλησε τον δράστη στα πόδια.




Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ σε συνοικία της Θήβας. Ο παραλίγο διαρρήκτης ήταν τσιγγάνος που για να... βγάλει το νυχτοκάματο προτίμησε να επισκεφθεί το σπίτι του παρολίγου θύματος που τελικά έγινε θύτης.

Ο τσιγγάνος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ ο συμπολίτης μας οδηγήθηκε στην αστυνομία.

Γεγονός είναι πάντως ότι η κατάσταση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των λιγοστών αστυνομικών και με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν, έχει ξεφύγει εντελώς.



Έτσι οι πολίτες λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας. Άλλοι με φύλακες σκύλους, άλλοι με συναγερμούς και σιδεριές σε παράθυρα και πόρτες και άλλοι με τουφέκια!

Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω..... THIVA PRESS
 
από ΘΗΒΑGR

1 σχόλιο:

  1. Ευχής έργο είναι να μην σε "βάλουν" στο μάτι. Από 'κει και έπειτα τα συστήματα ασφαλείας που τοποθετούμε θα πρέπει να είναι αξιόπιστα και τοποθετημένα από έμπειρους τεχνίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο