Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η "καρδιά" της Αυτοδιοίκησης χτυπά στους Κορυσχάδες

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Καρπενησίου, Αριστείδη Τασιού θα πραγματοποιηθεί στην Ευρυτανία το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 συνέδριο των Γενικών Γραμματέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα: «Απασχόληση & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Αυτοδιοίκηση».


Το συνέδριο θα λάβει χώρα από τις 17:00-21:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Μουσείο Κορυσχάδων.


Δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ήταν από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της να καταστήσει το Δήμο Καρπενησίου δήμο πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση ενός συνεδρίου, με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού Γενικών Γραμματέων αλλά και Δημάρχων από όλη τη χώρα, αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης» όλων των ΟΤΑ στο Δήμο Καρπενησίου και στη δουλεία που γίνεται σε αυτόν, κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αριστείδης Τασιός δήλωσε: Η καρδιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα χτυπήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δήμο Καρπενησίου. Γενικοί Γραμματείς απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και αρκετοί Δήμαρχοι θα βρίσκονται στον τόπο μας προκειμένου να συζητήσουμε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ανθρώπινο Δυναμικό της. Η συνεργασία του Δήμου μας με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων αλλά και με κάθε Δήμο ξεχωριστά αποτελεί εχέγγυο για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών και διοικητικών εφαρμογών για την ανάπτυξη του Δήμου μας».
 
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2012/03/blog-post_3243.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο