Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Πρόταση-πρ​οκήρυξης

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!

Φίλοι και συμπατριώτες.


Η φετινή 25η Μαρτίου, η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνισμού, πρέπει να γίνει γιορτή Απελευθέρωσης κι Ανάστασης της Ελλάδας.

Η στρατιωτική παρέλαση πρέπει να περιφρουρηθεί και διεξαχθεί σε απόλυτη τάξη και με λαμπρότητα.

Πρέπει στις συνθήκες κατάπτωσης και εξαθλίωσης της πατρίδας μας, να επιδειχθεί το εθνικό φρόνημα, η ακμή της στρατευμένης νεολαίας και του αμυντικού σθένους των Ελλήνων. Πρέπει να φανεί ότι, παρά την επιδρομή που δεχθήκαμε και την (ακόμη, τυπικά) αθέατη κατοχή που υφιστάμεθα, ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος και αποφασισμένος, είναι ΠΑΡΩΝ, με ή χωρίς στολή, να υπερασπιστεί την ελευθερία και την περιουσία του, τις παραδόσεις και την επικράτειά του!


Φίλοι και συμπατριώτες.

Χρόνια ολόκληρα, πολλοί, εντός κι εκτός της χώρας, αλλοδαποί και ημεδαποί,ήδη αφότου απέτυχαν να αποτρέψουν κι ανακόψουν την εθνική παλιγγενεσία, επιχειρούν κατά περιόδους την διάλυση και κατοχή της πατρίδας μας. Το ίδιο επιχειρείται και σήμερα, με την επιβολή της οικονομικής Κατοχής των μνημονίων.Τελικός σκοπός, να υφαρπάξουν την δημόσια περιουσία, προπάντων αυτήν που βρίσκεται στα βάθη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. .Προϋπόθεση επιτυχίας αυτής της ληστρικής στρατηγικής, είναι η αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας.Αυτή, όπως έχουν δείξει τα γεγονότα διεξάγεται σε τρία μέτωπα: 1) οικονομική εξαθλίωση και διάσπαση της κοινωνικής συνοχής, με νέου τύπου κατοχικά δάνεια 2) συνοριακή αμφισβήτηση και αφαίμαξη πόρων με δαπανηρούς εξοπλισμούς 3) εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και πληθυσμιακή αλλοίωση.

Ιδεολογικά επίσης και πολιτισμικά, με την απαξίωση παραδόσεων, ιστορικών γεγονότων και δομικών αξιών, όπως ο πατριωτισμός και η εθνική περηφάνεια, η πίστη στη δημοκρατία και στην εθνική ανεξαρτησία.

Πολιτικά, αυτή η στρατηγική λεηλασίας της Ελλάδας, τις τελευταίες δεκαετίες, έχει διευκολυνθεί και υπηρετηθεί-σήμερα δε επιβάλλεται με συνταγματική καταπάτηση και ωμή βία-από τα δόγματα της παγκοσμιοποίησης και του νεοφιλευθερισμού, έχοντας από κοντά και τον "διεθνισμό". Κοινός τόπος, η αποδόμηση του κράτους, η παρασιτική διαβίωση και η ποικιλότροπη παραοικονομία της διαφθοράς και της διαπλοκής.Κοινωνική βάση η κομματοκρατία και ο συνδικαλισμός. Πολιτικοί φορείς, σύμπασα η "μεταπολίτευση Α.Α." και τα παρακολουθήματά της στη Βουλή και στις παρυφές της.

Αυτοί όλοι, απεχθάνονται κάθε τι ελληνικό, κάθε τι πατριωτικό, κάθε τι δημοκρατικό, στην ουσία του. Είτε λέγονται δεξιοί είτε αριστεροί είτε νεοφιλεύθεροι είτε σοσιαλιστές ή κομμουνιστές, αυτοί οι ιθύνοντες, παραλύουν και παραδίδουν την χώρα, ενεργητικά ή παθητικά.

Αυτοί όλοι, χρόνια ολόκληρα, εποφθαλμιούν τις εθνικές επετείους και τις στρατωτικές παρελάσεις, συγκεκαλυμένα κι εύσχημα ως "αντιμιλιταριστές", "αντικρατιστές", "αντισωβινιστές", τελευταία κοπτόμενοι για την δαπανηρότητά τους. Σήμερα, όπως φάνηκε και την 28η Οκτωβρίου, μοχλεύοντας στην δίκαιη οργή του λαού για την παρουσία των τροϊκανών εκπροσώπων, επιχειρούν την διάλυση των παρελάσεων! Να διαμηνύσουν πως δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα. Πως οι ένοπλες δυνάμεις παραπαίουν στην κατάπτωση του πολιτικού συστήματος. Και, να απογοητεύσουν τους Έλληνες, που καμαρώνουν για την Ιστορία τους, σε αυτή την γιορτή!

Φίλοι και συμπατριώτες.

Την φετινή 25η Μαρτίου, να την κάνουμε γιορτή Απελευθέρωσης κι Ανάστασης της Ελλάδας μας.

Να γιορτάσουμε με την στρατιωτική παρέλαση το πρωί και μεγάλη συναυλία το απόγευμα. Να ηγηθεί ο μεγάλος μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης σε αυτήν.

Να μην επιτρέψουμε την ακύρωση της παρέλασης.

Να απαιτήσουμε την κατάργηση των μνημονίων, την άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, την κατάργηση των αντισυνταγματικών ελληνοποιήσεων.

Να προσκαλέσουμε και να ενώσουμε στη συναυλία όλες τις δημοκρατικές-πατριωτικές δυνάμεις.

Πρωτοβουλία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο