Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑ​ΠΑΓΟΥ!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Νίκος Πατεργιαννάκης (φωτό) θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον συνδυασμό του Πάνου Καμμένου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολύ περισσότερο τού ευχόμαστε να κόψει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τον Σαμαρά.
 Χολαργιώτες και Παπαγιώτες στηρίξτε έναν σοβαρό άνθρωπο ο οποίος κατάλαβε τον υποτελή ρόλο Σαμαρά,. ο οποίος έχει προδώσει τις αρχές του κόμματος και τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. Ο Νίκος Πατεργιαννάκης αντιλήφθηκε έγκαιρα την μπλόφα Σαμαρά και άλλαξε στρατόπεδο, το οποίο έχει μολυνθεί με τις ενέργειές του Προέδρου της Ν.Δ.. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα στελέχη της Ν.Δ. και να στηρίξουν τον Καμμένο, τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι είναι καθαρά αντιμνημονιακοί και δηλώνουν επισήμως ότι θα ακυρώσουν τα Μνημόνια ως αντισυνταγματικά και θα οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη τους πρωταίτιους της εθνικής καταστροφής.


Τ' ακούτε κι εσείς, κύριε Ξύδη, κύριε Νικολάου και κ.κ. Γκλεζάκο και Καραμπίνα; Πάρτε θέση και αφήστε μόνο του τον Σαμαρά. Μην κηλιδώνετε την ιστορία και το όνομά σας, με το να παραμένετε στην ΝΔ..

Δηλώστε επισήμως την στήριξή σας στον Πάνο Καμμένο και την συμπαράστασή σας στον Νίκο Πατεργιαννάκη. Διαφορετικά, η εκλογή Σαμαρά στην Πρωθυπουργία θα σκλαβώσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων,στο άρμα της Γερμανίας. Ο Σαμαράς έχει υπογράψει και με τα δύο χέρια την τήρηση όλων των όρων του Μνημονίου. Έχει υπογράψει την σκλαβιά της Ελλάδος και των Ελλήνων στους τοκογλύφους!
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο