ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ CDS.

Οι ηρωϊκοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης όχι μόνο δεν συγκάλυψαν την υπόθεση, αλλά συνεχίζουν την έρευνα ακάθεκτοι.


Η προσπάθεια συκοφάντησης τους έπεσε στο κενό και το υπόμνημα τους αποτελεί γροθιά στο στομάχι των επίορκων συκοφαντών της δημοσιογραφίας και της εξουσίας.


Το Ολυμπία θεωρεί υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα και την δημοκρατία, να φέρει στο φως τις καταγγελίες των εισαγγελέων για την υπόθεση των CDS.

Σήμερα λοιπόν, θα δημοσιεύσουμε τα έγγραφα που θα συγκλονίσουν για τον τρόπο που κάποιοι προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την δικαιοσύνη, να συγκαλύψουν την έρευνα για τα CDS μα κυρίως για να αποδείξουμε ότι……ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.

Σήμερα λοιπόν και …αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη.

olympia

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών στο Πεδίο Βολής Θηβών – Απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας

Πληροφορίες για την κατάταξη στο ΚΕΠΒ πυροβολικού Θήβας

ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝD