Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τους γυρίζουν την πλάτη οι ετεροδημότες

Η παντελής έλλειψη πολιτικού ενδιαφέροντος,αλλά και η τεράστια φθορά του δικοματισμού είναι απο τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων σε αυτές τις εκλογές,τα οποία είναι επακόλουθα της «μέγγενης» στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες.


Η ψυχρολουσία, από τα αλλεπάλληλα Οικονομικά μέτρα, που έχουν δεχτεί οι Έλληνες αλλά και το αβέβαιο αύριο, τους έχουν κάνει πολιτικά απαθείς, γυρίζοντας την πλάτη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να το " νοιώθουν"


καλά στο πετσί τους και οι υποψήφιοι Βουλευτές της Ευρυτανίας που επισκέπτονται όμορους νομούς για να προσεγγίσουν τους ετεροδημότες.

Το Σάββατο που μας πέρασε υπήρξε συγκέντρωση των υποψηφίων της ΝΔ με τους Ευρυτάνες Ετεροδημότες της Φθιώτιδας στη Λαμία .

Παρόλο τον μεγάλο αριθμό ετεροδημοτών στην πρωτεύουσα η προσέλευση του κόσμου ήταν αποκαρδιωτική με τους ομιλούντες υποψηφίους(Κοντογεώργο-Κουλαρμάνη-Αρμάγο) να μην μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους.

Αντίθετα με σχολιασμούς που έγιναν απο κύκλους της ΝΟΔΕ που μιλούσαν για ...ενθουσιασμό και ...μεγάλη συμμετοχή οι εικόνες παρακάτω "βγάζουν μάτια".

Καμιά πενηνταριά άτομα ,εκ των οποίων απο ότι μάθαμε μερικοί ήταν μέλη της ΔΗΣΥ που πήγαν να ακούσουν τα παλιά συντρόφια αλλά και που οι περισσότεροι δεν ψηφίζουνε καν στην Ευρυτανία...

Φυσικά τα ίδια και χειρότερα παθαίνουν και άλλοι υποψήφιοι άλλων κομμάτων με τους Ευρυτάνες ετεροδημότες να τους γυρίζουν την πλάτη....
 
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2012/04/blog-post_5906.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο