Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην Θεσσαλία περιοδεύει από σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης.

Σήμερα, στις 18:00 θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στο Εκλογικό Κέντρο του κόμματος στην Καρδίτσα ενώ αμέσως μετά θα προεδρεύσει στην σύσκεψη με τους υποψηφίους βουλευτές του κινήματος στο νομό Καρδίτσας.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Γιαννάκης θα μεταβεί στα Τρίκαλα όπου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ» στις 11:00 πμ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση με τους υποψηφίους βουλευτές, τα μέλη και τους φίλους του κινήματος στο νομό Τρικάλων.

Ο Μιχάλης Γιαννάκης θα κλείσει τον κύκλο της περιοδείας του στη Θεσσαλία με την επίσκεψή του στον Βόλο το Σάββατο 9 Ιουνίου, όπου θα απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των Τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του νομού Μαγνησίας στις 18:00 μμ.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης Τύπου ο Μιχάλης Γιαννάκης θα έχει σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές και την συντονιστική επιτροπή εκλογικού αγώνα του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο