Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Βρε καλώς τον… ύπουλο χτύπημα από επίδοξους «σωτήρες»

Το θέμα το διαβάσαμε στο «ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ» και είναι μεγάλης σημασίας, αφού αποδεικνύει το ποιόν ορισμένων επίδοξων «σωτήρων», όπως ο…
πολύ μορφωμένος (παραμορφωμένος λένε ορισμένοι) Γιάννης Μηλιός, ο δόκτορας στα οικονομικά που έχει και διεθνολογικές ανησυχίες! Και οι μπαρούφες έπεφταν βροχή, ο μπόγιας όμως δε φαινόταν στον ορίζοντα…
Ακολουθεί το άρθρο από το «ΕΝ ΚΠΡΥΠΤΩ»:
Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκαλούν οι απόψεις του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννη Μηλιού, για την τουρκική εισβολή του 1974. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ.Μηλιός αποδίδει την τουρκική εισβολή στην “ελληνική επεκτατική πολιτική στην Κύπρο” και τον “ελληνικό εθνικισμό”, ενώ εγκαλεί τους “οικονομικά ευημερούντες” Ελληνοκυπρίους για την καταπίεση των Τουρκοκυπρίων…. Το κείμενο που συνυπογράφουν οι Νάσος Θεοδωρίδης (μέλος του Συνασπισμού), Σίσσυ Βωβού (μέλος της ΑΚΟΑ) και Γιάννης Μηλιός, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής του περιοδικού ΘΕΣΕΙΣ, υπάρχει στην προσωπική σελίδα του τελευταίου.
Σε ανακοίνωση της η ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του συνεργάτη του κυρίου Τσίπρα, καλώντας τον ίδιο να απαντήσει αν ταυτίζεται με αυτές τις απόψεις. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Γ.Μηλιός επιχείρησε να απαντήσει κατηγορώντας την ΝΔ για μνημονιακή πολιτική, προσθέτοντας πως οι απόψεις του διαστρεβλώθηκαν (…) και ότι το κείμενο δημοσιεύτηκε προ 8ετίας. Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει για την “ταμπακέρα”, δηλαδή για τα όσα εξωφρενικά υποστηρίζει στο εν λόγω άρθρο….
Με τις απαράδεκτες -κατα την γνώμη μας- απόψεις του κ. Μηλιού είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν εδώ (βλ σχόλια εδώ). Ακολουθούν οι ανακοινώσεις και των δύο πλευρών, καθώς και το επίμαχο κείμενο για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ:
http://www.enkripto.com/2012/07/blog-post_21.html


 defence-point

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο