Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Την ώρα που στην Αθήνα υπάρχουν πάνω από 100 τζαμιά και οι μουσουλμάνοι πιέζουν γιην δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό,
περιμένοντας από την Πολιτεία να ανταποκριθεί στις αιτήσεις που έχουν φτάσει από όλα τα τζαμιά της πρωτεύουσας, η δημαρχία της Μόσχας είπε όχι στη δημιουργία τεμένους!
Αιθτία οι αντιδράσεις που προέβαλαν οι κάτοικοι του προαστίου, στα βορειοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας όπου είχε αποφασιστεί να γίνει.
Το ethnos.gr σημειώνει για το θέμα: «Η απόφαση να απορριφθεί η κατασκευή (του συγκροτήματος) συνδέεται με την αντίθεση μίας μερίδας κατοίκων του προαστίου Μίτινο», τονίζεται στην ανακοίνωση της δημαρχίας μετά το πέρας της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής έργων.
Αρχικά η δημαρχία είχε συναινέσει υπέρ της κατασκευής του τεμένους και του ισλαμικού κέντρου, όμως μετά την διαδήλωση που πραγματοποίησαν περίπου 2.000 κάτοικοι, οι οποίοι ήσαν αντίθετοι στο σχέδιο, αποφάσισε να αναθεωρήσει την προκαταρκτική έγκριση.
Ερωτηθέν από το Γαλλικό Πρακτορείο, στέλεχος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου του Μίτινο εξήγησε πως η τοποθεσία που επελέγη για την ανέγερση του τεμένους ήταν εσφαλμένη, εξαιτίας των σημαντικών κυκλοφοριακών συμφορήσεων που προκαλούνται στην περιοχή λόγω της συνύπαρξης στο ίδιο σημείο ενός αστυνομικού τμήματος, ενός σταθμού πρώτων βοηθειών και ενός πυροσβεστικού σταθμού.


makeleio


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο