Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Σοκαρισμένη η Λιάνα Κανέλλη στον ΣΚΑΪ ύστερα από «φάρσα» επίθεσης εναντίον της


«Της ζήτησα χίλια συγγνώμη» είπε ο παρουσιαστής Μάνος Βουλαρινός



Ενα ασυνήθιστο και λυπηρό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ: η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σε διάλειμμα της εκπομπής της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου, έπεσε θύμα κακόγουστης φάρσας δεχόμενη «επίθεση» από δήθεν τραμπούκο στον διάδρομο του καναλιού - στο πλαίσιο της σατιρικής εκπομπής «Συντέλεια» - γεγονός που της προκάλεσε ισχυρό σοκ. Η βουλευτής του ΚΚΕ, θύμα πριν από λίγους μήνες στην τηλεόραση του ANT1 της ωμής βίας του χρυσαγίτη Ηλία Κασιδιάρη, κατέρρευσε ψυχολογικά και έβαλε τα κλάματα.


«Μπορώ να φυλαχθώ από οποιονδήποτε χρυσαυγίτη, μπορώ να το αντιμετωπίσω πολιτικά. Το αστείο αυτού του επιπέδου, αυτή τη βία και τον φασισμό του δήθεν αυθόρμητου, του δήθεν χιουμοριστικού... χωρίς να ρωτήσουμε τον άλλον αν μπορεί μετά από ένα τέτοιο αστείο, σε ένα διάλειμμα, να συνεχίσει μια πολιτική συζήτηση και με σάτιρα πάνω σε μια βίαιη πράξη, που ηθικά όφειλε να είναι καταδικαστέα από όλους, ακόμη και από αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή... δεν είναι αστείο. Κατέρρευσα από την αντίληψη ότι συνάδελφοί μου μπορεί να θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο», είπε σε δραματικό τόνο και εμφανώς ταραγμένη η Λιάνα Κανέλλη, επιστρέφοντας μετά το επεισοδιακό διάλειμμα στο στούντιο. 

Λίγο νωρίτερα η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου της είχε ζητήσει δημοσίως «συγγνώμη» για το περιστατικό, που συνέβη στο διάλειμμα της εκπομπής στην οποία η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη. 

Η βουλευτής του ΚΚΕ βγήκε στον διάδρομο έξω από το πλατό του ΣΚΑΙ, κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος, όταν την πλησίασε ένας ογκώδης τύπος ενδεδυμένος με την ελληνική σημαία απειλώντας την ότι θα την χτυπήσει. Το σκηνικό μαγνητοσκοπούνταν από εικονολήπτη της σατιρικής εκπομπής Συντέλεια που προβάλλεται από το ίδιο κανάλι. 

Η Λιάνα Κανέλλη, θύμα ωμής επίθεσης του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 τον περασμένο Ιούνιο, προφανώς τρομοκρατήθηκε και τους ζήτησε να σταματήσουν. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο πλατό εμφανώς ταραγμένη και μίλησε εκτενώς για το λυπηρό συμβάν που θέτει εκ νέου τη συζήτηση για το πού σταματάει η σάτιρα αλλά κυρίως για το πώς τα «υποπροϊόντα» της χρυσαυγίτικης συμπεριφοράς αναπαράγονται και εν τέλει υιοθετούνται από μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Η απάντηση από τη «Συντέλεια»
Αργότερα πάντως ο παρουσιαστής της εκπομπής «Συντέλεια», Μάνος Βουλαρινός είπε ότι προσερχόμενος στον σταθμό ζήτησε «χίλια συγγνώμη από τη Λιάνα Κανέλλη». Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν ήταν στον ΣΚΑΙ όταν συνέβη το περιστατικό με τη φάρσα, η οποία όπως είπε έχει επαναληφθεί με πάρα πολλούς καλεσμένους εκπομπών του καναλιού και «ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι». 

«Δεν περιμέναμε από έναν άνθρωπο με τόση εμπειρία στην τηλεόραση και στην πολιτική ότι θα ήταν τόσo συναισθηματικά φορτισμένη. Αν το περιμέναμε δεν θα το κάναμε» είπε ο Μάνος Βουλαρινός.

H Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι παραιτείται απο το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.   



ΤΑ ΝΕΑ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο