Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΜΝΗΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Η  φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουν οι συμπολίτες μας ένα συμβολικό και άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη Εθνική επέτειο του ΟΧΙ..
 Όλοι οι Χαλκιδέοι, όλοι οι Ευβοείς μαζί με την νεολαία πρέπει να διακηρύξουμε το δικό μας σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ στους δυνάστες μας  ντόπιους  και  ξένους

 Ο Δήμος ως διοργανωτής των εορταστικών εκδηλώσεων πρέπει να απαιτήσει από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων που την αποτελούν να μην συμμετέχουν στην εξέδρα των επισήμων και στην κατάθεση στεφάνων. Η παρουσία τους θα προκαλέσει αποδοκιμασίες  και  ενέργειες  που  σίγουρα  δεν  προάγουν   αλλά  αντίθετα  υποβαθμίζουν  το μήνυμα  και το πνεύμα  της  Εθνικής επετείου.
 Οι συμπολίτες μας στο πρόσωπο των  συγκυβερνώντων  πολιτικών  δεν αναγνωρίζουν αυτούς που θα πουν το μεγάλο ΟΧΙ που απαιτεί η ιστορική συγκυρία .Στην καταπάτηση της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και την  διάρρηξη  της  κοινωνικής συνοχής.
 Αντίθετα διαπιστώνουν καθημερινά ότι  ως  υποτακτικοί και εθελόδουλοι εκτελούν τις εντολές του 4ου Ράιχ, ενός συστήματος οικονομικού φασισμού και κερδοσκοπίας που απειλεί με εξαθλίωση και αφανισμό της Πατρίδα μας και τον λαό μας.
 Στους συγκυβερνώντες με την κατοχική κυβέρνηση δεν ταιριάζει να συνεορτάζουν με το λαό την ιστορική επέτειο του ΟΧΙ  γιατί  τα έργα τους  δείχνουν  ότι  πρόκειται  για  πολιτικούς   υποτακτικούς  και αναξιοπρεπείς
Η προεόρτια ανακοίνωσή μας δεν γίνεται από φανατισμό ή πολιτικό ανταγωνισμό κάθε άλλο, απλώς θέλουμε να σας βοηθήσουμε να νιώσετε τα δεινά που έχετε επιφέρει στους συμπολίτες μας και να σταματήσετε να λειτουργείτε σαν δουλόφρονες και γενίτσαροι μιας εξευτελισμένης εξουσίας.
Αντιστεκόμαστε στον απανθρωπισμό και στη εισαγόμενη φρίκη που φέρνετε.
Αρνούμαστε την απάρνηση του εαυτού μας. Πιστεύουμε σε εμάς και στα παιδιά μας ότι αξίζουμε καλύτερη τύχη.         

                           Γραμματεία  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΕΥΡΙΠΟΥ
   

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο