Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η κατάθεση του κτήνους της Ξάνθης


«Ήμουν πιωμένος. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, την είδα μπροστά μου. Την είχα ξαναδεί. Την ήξερα από παλιά και μου άρεσε. Τις ακολούθησα μέχρι τη διασταύρωση της 40 Εκκλησιών με την οδό Σαρανταπόρου. Όταν έμεινε μόνη της, την οδήγησα στον ακάλυπτο χώρο. Αντιστάθηκε χωρίς επιτυχία. Εκεί έγινε ό,τι έγινε».
Κυνικός και ψύχραιμος, ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, ομολογεί στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε την 34χρονη Ζωή, κάτω από το πατρικό της σπίτι, στην Ξάνθη. Στο μεγάλο «γιατί» για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, ο δράστης έχει ψυχρή απάντηση: «Μου άρεσε από παλιά».

Ο Χρήστος Παπάζογλου, στην πρώτη του κατάθεση περιέγραψε τις πράξεις του, όμως δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα, ποιο ήταν το αντικείμενο με το οποίο της έκανε τομή στα γεννητικά όργανα και πώς κατάφερε να μην ακουστούν οι κραυγές της άτυχης κοπέλας. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η 34χρονη ήταν λιπόθυμη από το σοκ και τα χτυπήματα και πως –αν ληφθεί υπόψη η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα ότι η Ζωή ήταν ζωντανή και ούρλιαζε όταν καιγόταν- ανέκτησε τις αισθήσεις της, αφού ο δράστης της έβαλε φωτιά.
«Την είδα τυχαία τα ξημερώματα της Πέμπτης μπροστά μου και την οδήγησα παρά την αντίστασή της στον ακάλυπτο χώρο. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Είχα προφυλακισθεί πέρσι για υπόθεση βιασμού, όμως είχα βγει από την φυλακή». Οι αρχές κάνουν λόγο για άγριο βιασμό που προκάλεσε στην κοπέλα ακατάσχετη αιμορραγία.
Ο 27χρονος, ασκώντας σωματική βία ασέλγησε σε βάρος της και την κακοποίησε σεξουαλικά. «Στη συνέχεια, την χτύπησα με τα χέρια μου στο κεφάλι της και την περιέλουσα με βενζίνη που πήρα από παρακείμενη μοτοσικλέτα. Παράλληλα προκάλεσα φωτιά και αφού αφαίρεσα την τσάντα της, που περιείχε διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, τράπηκα σε φυγή».
Ο σεκιουριτάς και η κάμερα
Πέρα από τα δακτυλικά αποτυπώματα πάντως, στο σπίτι του δράστη οδήγησε και οπτικό υλικό, καθώς και ένας μάρτυρας. Πρόκειται για έναν σεκιουριτά, ο οποίος κατέθεσε ότι το βράδυ εκείνο, είδε τις δύο κοπέλες που επέστρεφαν από διασκέδαση (από το κλαμπ «Νόστος» της πόλης) και σε μικρή απόσταση πίσω τους, τον Παπάζογλου να τις ακολουθεί μεθυσμένος.
Οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν, όταν στο υλικό κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από κατάστημα της περιοχής, είδαν τις δύο κοπέλες να περνούν και, λίγη ώρα μετά τον Παπάζογλου. Ο ίδιος ομολόγησε όταν εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, εξεταζόμενος. Λίγο αργότερα, τα ανακάλεσε, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και πως τον πίεσαν οι αστυνομικοί να ομολογήσει. Όταν βρέθηκε το κινητό της άτυχης Ζωής στο σπίτι του όμως, δεν χρειαζόταν να περιμένουν οι αστυνομικοί για το DNA…


iTABLOID

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο