Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Όταν πάει στον Κορυδαλλό θα δει τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές»


Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι θα έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί, ενώ εκτίμησε ότι θα πάει στον Κορυδαλλό.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου και αυτή η συμμορία έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί. Δεν είναι η πρώτη πλαστογραφία η οποία κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπακωνσταντίνου και η συμμορία που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο έχουν παρανομήσει και έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν απλώς να το κρύψουν».
Έκανε αναφορά σε συζήτηση στη βουλή που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου όταν ήταν ακόμη υπουργός Οικονομικών τονίζοντας: «Οταν του θέτω τα θέματα αυτά του κ. Παπακωνσταντίνου λέει ότι αυτά τα οποία λέω εγώ σαν ανεξάρτητος τότε βουλευτής διαγραμμένος από την ΝΔ, είναι σενάρια τα οποία τα παίζουν περιθωριακά μπλογκ και μάλιστα είναι τζάμπα μαγκιές. Τώρα να τον δω που θα πάει να κάνει τον βαρύμαγκα στον Κορυδαλλό, τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές».


troktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο