Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, σε μια ζεστή εκδήλωση με πλήθος κόσμου, μελών και φίλων, στο αθηναϊκό ξενοδοχείο “Αμαλία”, ο εν Αθήναις Σύλλογος Λεβαδέων “Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ” απένειμε τιμητική διάκριση στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς.

Κατά τη σύντομη εισαγωγική ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πάνος Στάμου, ανέφερε ότι τέτοιου είδους ενέργειες εκ μέρους του Συλλόγου αποσκοπούν στην απόδοση τιμής και στην προβολή προσωπικοτήτων από τη γενέτειρα, τη Λιβαδειά, είτε είναι φυσικά πρόσωπα είτε νομικά, ως παράδειγμα για τη δράση και την προσφορά τους. Έτσι, φέτος το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει την τιμητική διάκριση στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς. Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στη Βιβλιοθήκη των παιδικών του χρόνων, εξήρε τον τρόπο ανάπτυξης και οργάνωσης της σημερινής Βιβλιοθήκης, και την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών από όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό.


Για την απόδοση των τιμών εκπροσώπησαν το σύνολο του προσωπικού της Βιβλιοθήκης ο Διευθυντής κ. Λεωνίδας Διαμαντής και η κ. Κατερίνα Κεράστα ως η υπάλληλος που εισήγαγε συστηματικά τις νέες τεχνολογίες στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς. Ο κ. Διαμαντής έκανε μια σύντομη παρουσίαση της ιστορικής πορείας και των δράσεων της Βιβλιοθήκης, ενώ η κ. Κεράστα αναφέρθηκε στο θέμα της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών, τι και πώς έγινε και τι προγραμματίζεται να γίνει στο εγγύς μέλλον.

Την απονομή της τιμητικής διάκρισης έκανε ο Βοιωτός λογοτέχνης Ανδρέας Τσούρας.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο