Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη κόντρα με κριτική στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ


Τι συμβαίνει με την Αριστερή Πλατφόρμα

Τον σεβασμό των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, αλλά και για την συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς, θέτει ως προϋπόθεση το Αριστερό Ρεύμα, προκειμένου να συμφωνήσει σε ενιαία εισήγηση για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο.

«Τα στελέχη του Αριστερού Ρεύματος προσπαθούν για κοινό κείμενο εισήγησης και απόφασης στη βάση των προγραμματικών δεσμεύσεων της πρόσφατης συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινό κείμενο που θα εκφράζει έναν ολικό επαναπροσδιορισμό στα εργατικά και λαϊκά προβλήματα, την ανάπτυξη μεγάλων ενωτικών, κοινωνικών και ταξικών αγώνων και στη συμπαράταξη των αριστερών δυνάμεων, με στόχο την αντεπίθεση της Αριστεράς για προοδευτικές ανατροπές και εξελίξεις», δήλωσαν κύκλοι του Ρεύματος στον Real.gr.

Στη συνεδρίαση της Γραμματείας τα στελέχη του Αριστερού Ρεύματος και των συνιστωσών με τις οποίες συγκροτούν την Αριστερή Πλατφόρμα, άσκησαν κριτική για τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα σε Σόιμπλε και ΔΝΤ και διαφώνησαν σε πλευρές των συναντήσεων και των αποτελεσμάτων τους.

Έως αργά το βράδυ, αναμένεται να ενταθούν οι διαβουλεύσεις των στελεχών και των συνιστωσών, με τον συντονιστή της Γραμματείας της ΚΕ Δημήτρη Βίτσα, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία ή όχι για μία εισήγηση και μη κατάθεση αντιεισήγησης.

Παράλληλα, το Αριστερό Ρεύμα ζητά αλλαγή της ατζέντας στα θέματα της καθημερινότητας, κάτι στο οποίο φέρεται να συμφωνεί και ο Αλέξης Τσίπρας.


www.parapolitika.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο