Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Όλη η Λιβαδειά στο Πόδι Σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου στις 10.30 πμ. για το σχέδιο «Αθηνά»


Στήριξη των ενεργειών του δήμου Λεβαδέων για την διεκδίκηση της παραμονής στην πόλη του Πανεπιστημίου που το σχέδιο «Αθηνά» το θέλει να συγχωνεύεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρίασή της η Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς. Η πρώτη κινητοποίηση είναι το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 10.30πμ στην είσοδο της Λιβαδειάς από την οδό Δελφών.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εκτός ημερησίας διάταξης, τέθηκε υπόψη των μελών του οργάνου το σύνολο των εξελίξεων που αφορούν στο σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας για την επικείμενη απομάκρυνση του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας από τη Λιβαδειά.

«Τα μέλη της Δ. Κ. ομόφωνα αποφάσισαν ότι θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλλονται από το Δήμο Λεβαδέων για την αποτροπή του ενδεχομένου να καταργηθεί το πανεπιστημιακό τμήμα της Λιβαδειάς, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε πλήγμα για την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της πόλης», τονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς Δημήτρης Σκαπέτης.

Παράλληλα με σχετική ανακοίνωσή της η Δ.Κ. απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπής Αγώνα και στον αποκλεισμό του περιφερειακού δρόμου στον κόμβο της οδού Δελφών, το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 10:30 το πρωί.

«Η παρουσία μας είναι επιβεβλημένη για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς το Υπουργείο Παιδείας ότι η Λιβαδειά δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί αυθαιρέτους και αδικαιολόγητους σχεδιασμούς που την αφήνουν εκτός του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.


lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο