Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ


Για προσωπικό τους όφελος οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης μας οδηγούν συνειδητά στο χάος!...

ΝΔ

Γύρω μας ζούμε την αποσύνθεση των πάντων! Διαλύεται η Ελλάδα, καθώς και η Κύπρος... Το ίδιο και η ευρωζώνη, αλλά και ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέτοια κρίση πρωτοφανή είναι βέβαιο ότι δεν έχει ξαναζήσει ποτέ άλλοτε η γενιά μας και όλα πλέον θυμίζουν προοίμια παγκοσμίου πολέμου! Θαρρείς και ζούμε τη δεκαετία του 1930, όταν και το τότε απίστευτο υφεσιακό αδιέξοδο της παγκόσμιας οικονομίας το «απορρόφησε» μόνο ο αιματηρός Β΄ παγκόσμιος πόλεμος των 60 εκατομμυρίων νεκρών, των εκατοντάδων εκατομμυρίων τραυματισμένων και ολόκληρων ισοπεδωμένων χωρών... Μόνο έπειτα από αυτή την καταστροφή, πάνω κυριολεκτικά σε ερείπια, άρχισε ξανά η οικονομική ανάκαμψη του πλανήτη.

Αυτό λοιπόν θα συμβεί και τώρα; Θα ξαναζήσουμε τέτοιες δραματικές στιγμές ως ανθρωπότητα; Είναι αυτό άραγε αναπόφευκτο; Πιστεύουμε ότι (δυστυχώς) τα πράγματα έχουν πλέον φτάσει σε ένα σημείο όχι απλώς επικίνδυνο, αλλά μη αντιστρέψιμο. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η παγκόσμια οικονομία, δομημένη εξ ολοκλήρου πάνω σε έναν σαθρό καπιταλισμό, αργά ή γρήγορα θα οδηγούσε στο απόλυτο αδιέξοδο. Διότι ο παγκόσμιος σατανοκίνητος καπιταλισμός των διεθνών τοκογλύφων και εξουσιαστών δεν κυριάρχησε απλά και μόνο με την επιβολή της χρηματικής του ισχύος. Έκανε κάτι απείρως χειρότερο: κατέστρεψε τις ψυχές των ανθρώπων, αλλοίωσε τον εσωτερικό τους κόσμο! Μετέτρεψε έτσι τον άνθρωπο της καθημερινότητας από πλάσμα Θεού σε άψυχη μηχανή, που επιδιώκει μόνο την απόκτηση υλικού κέρδους, με όλα τα αρνητικά επακόλουθα...

Αυτή η ψυχική (κυρίως) μόλυνση του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε από τη σάπια και διεφθαρμένη Δύση. Εκεί πρωτοκυριάρχησαν οι καταραμένοι διεθνείς τοκογλύφοι, με τις τράπεζές τους να επιβάλλονται πάνω στα άθλια πολιτικάντικα συστήματα αυτών των χωρών, έτσι που στο τέλος ο δυτικός πολιτισμός παρήκμασε εντελώς. Τα αποτελέσματα εμφανή γύρω μας (σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική): κοινωνική σήψη, υπογεννητικότητα, δυσλειτουργία κράτους και αγοράς, υπέρογκα δημόσια χρέη και ελλείμματα, δολοφονία κάθε προοπτικής για τους νέους ανθρώπους... Αλλά οι δαιμονισμένοι καπιταλιστές δεν μόλυναν μόνο τη Δύση με την παρουσία τους: εξαπλώθηκαν σιγά σιγά, σαν καρκινογόνος ιός, παντού πάνω στην υφήλιο! Η γάγγραινά τους κατέλαβε ακόμα και χώρες παραδοσιακές, σχετικά αμόλυντες έως πρόσφατα, όπως π.χ. η Κίνα, η Ρωσία και η Ινδία... Τα συμπτώματα λοιπόν και σ’ αυτές τις χώρες υπήρξαν τα ίδια: ψυχική-κοινωνική ανωμαλία, που εκφράζεται μέσω των δολοφονιών μικρών παιδιών, των βιασμών ανήλικων κοριτσιών και της θυσίας ολόκληρων γενεών στον βωμό του κέρδους! Δεν έχει κανείς παρά να παρακολουθεί τα διεθνή δελτία ειδήσεων και θα καταλάβει πόσο πολύ μόλυνε τον κόσμο το πλέον σατανικό σύστημα όλων των εποχών, δηλ. ο καπιταλισμός...

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα. Και στη μέση η Ελλάδα ως «πειραματόζωο» των διεθνών τοκογλύφων, του κάθε Σόρος και του κάθε Ρότσιλντ, να υφίσταται τα πάνδεινα από τα περιβόητα «νέα μέτρα» των διαφόρων Μνημονίων που φέρνουν στη βουλή προς ψήφιση οι προδότες των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και άλλων «δημοκρατικών» δυνάμεων. Σήμερα λοιπόν, ενώ τα πάντα γύρω μας καταρρέουν με πάταγο, οι τρεις δαίμονες της «κυβέρνησης-τρικολόρε», ο Σαμαράς, ο Βουβουζέλος και ο Κουβέλης... «συσκέπτονται» για το πώς θα αντιμετωπιστεί το ξέσπασμα της νέας κρίσης, αυτή τη φορά στην Κύπρο! Η οποία Κύπρος είναι το νέο θύμα των διεθνών εξουσιαστών, αμέσως μετά την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ιταλία. Τι μπορούν όμως να «πετύχουν» οι τρεις δαίμονες των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ; Αφού αυτοί είναι που ευθύνονται για τα όσα άθλια συμβαίνουν στην πατρίδα μας! Γιατί το κάνουν; Για προσωπικό τους και μόνο όφελος! Ο Σαμαράς, επειδή έτσι τον έκαναν «πρωθυπουργό» τα αφεντικά του... Ο Βουβουζέλος, διότι «κυνηγά» την αντιπροεδρία της «κυβέρνησης», ελπίζοντας μετά και στην πρωθυπουργία. Και ο Κουβέλης, με το όνειρο να γίνει πρόεδρος της «Δημοκρατίας»!

Καμία ντροπή δεν έχουν! Γνωρίζουν ότι βυθίζουν τον τόπο μας στο χάος. Και ότι εφαρμόζουν κοινωνικό μαλθουσιανισμό, δηλ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ οδηγούν στην εξαθλίωση και την εξόντωση μεγάλα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού... Κάνουν τα πάντα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ως πειθήνια όργανα! Ποιοι φταίνε όμως περισσότερο; Οι Σαμαράς, Βουβουζέλος, Κουβέλης; Ή... όσοι εξακολουθούν ακόμα να στηρίζουν αυτή την Τρόικα εσωτερικού της συμφοράς μας;... Εμείς θα το ξαναπούμε για μια ακόμα φορά, απευθυνόμενοι κυρίως στους ψευτοπατριώτες της ΝΔ: είστε συνυπεύθυνοι με τον αρχηγό σας! Τον οποίο εσείς οι ίδιοι αποκαλούσατε κάποτε «αλήτη» και «προδότη»!... Προσέξτε καλά. Η «γκιλοτίνα» της ιστορίας θα πέσει αλύπητα επί των κούφιων κεφαλών σας! Μα τότε θα είναι πολύ αργά για εσάς... Μία μόνο λύση έχετε: εδώ και τώρα να διαχωρίσετε τη θέση σας από την καταστροφή που έρχεται! Άλλη επιλογή δεν έχετε. Αφήστε λοιπόν τις ψευτοδικαιολογίες και εγκαταλείψτε το σαπιοκάραβο της «νέας ΝΔ»-Άνοιξης!... Μέρες, ώρες, λεπτά ΜΕΤΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!

ΠΑΣΟΚ

Τον έχουν ξεχάσει οι πάντες! Δεν θα κάνει τελικά τη... «ρήξη»!!! Ο λόγος για τον Ανδρέα Λοβέρδο, που προσπαθεί – μόνος του – να γίνει «ηγέτης» νέου πολιτικού κόμματος. Μάταια όμως, διότι δεν τρώμε «κουτόχορτο», ενώ και ο ρόλος που έπαιξε το εν λόγω άτομο είναι πια τοις πάσι γνωστός... Έδωσε όμως (στην εφ. «Πρώτο Θέμα», της 17ης Μαρτίου του 2013) μία συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική, αφού σ’ αυτή – χωρίς να το θέλει – επιβεβαιώνει όλα όσα έχουμε γράψει σ’ αυτή εδώ τη στήλη για τον ίδιο και το εγχείρημά του εδώ και αρκετούς μήνες! Βασική μας θέση: ότι πίσω από τον Ανδρέα Λοβέρδο κρύβεται ο Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτης)!...

Να τι απάντησε ο ίδιος ο Λοβέρδος σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Μπελεγρή (η ερώτηση ήταν: «Στο γραφείο σας έχετε τη φωτογραφία του Κώστα Σημίτη. Μιλάτε με τον πρώην πρωθυπουργό;»):
«Έχω καιρό να μιλήσω μαζί του, αλλά από το 2004 που έπαψε να είναι πρωθυπουργός τού ζητάω ανά έξι μήνες να τον δω και να τον ακούσω. Δεν κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό, πάντα τον ρωτώ για θέματα στρατηγικά – και κυρίως για θέματα που σχετίζονται με την Ευρώπη. Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με την πολιτική ήταν ο Κώστας Σημίτης».
ΣΧΟΛΙΟ: Υπάρχει άραγε πιο χαρακτηριστική απάντηση που να αποδεικνύει τους εδώ και καιρό ισχυρισμούς μας; Ότι δηλ. ο Λοβέρδος είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του ίδιου του Σημίτη; Το λέει ο Λοβέρδος από μόνος του... Όσο για το ότι έχει (δήθεν) καιρό να μιλήσει μαζί του... δεν αποκλείεται ο Σημίτης να ήταν στο διπλανό δωμάτιο του Λοβέρδου την ώρα της παραπάνω συνέντευξης και να κρυφάκουγε!

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η απάντηση που έδωσε ο Λοβέρδος στο εξής ερώτημα: «Για σας η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία;». Αυτό, διότι πολύ πρόσφατα ο Λοβέρδος... διαφήμισε δωρεάν (!) τη Χρυσή Αυγή, με σκοπούς άδηλους... Τι «παιχνίδι» άραγε παίζει πάλι σε βάρος του έθνους και του λαού μας ο Αβούρι, που βρίσκεται πίσω απ’ τον Λοβέρδο; Αυτή τη φορά ΚΑΙ με τη Χρυσή Αυγή;... Ιδού η απάντηση του Λοβέρδου στο ως άνω ερώτημα:
«Όχι. Επικίνδυνα για τη Δημοκρατία είναι τα προβλήματα πάνω στα οποία εδράζεται η ανάπτυξη της Χρυσής Αυγής: παρεμπόριο, παράνομη μετανάστευση και έλλειψη προστασίας. Με καταδίκασαν γιατί είπα ότι η Χρυσή Αυγή κάνει πολιτικό ακτιβισμό, μια φράση που υποτίθεται πως ταιριάζει στην Αριστερά μόνο. Ποιος το λέει αυτό; Εγώ ανέβασα στο Διαδίκτυο από τη γερμανική συζήτηση τη φράση «ναζιστικός ακτιβισμός». Μου είπαν γιατί λέω ότι είναι Κίνημα – και μάλιστα αυθεντικό. Κίνημα είναι κάτι που δημιουργείται χωρίς να το στήνει ένας μηχανισμός και επιδοκιμάζεται λαϊκά επειδή υπάρχει σύμπνοια του ακτιβιστή με τον κόσμο. Υπάρχουν και δεξιά και αριστερά κινήματα. Δεν θα μας πούνε πώς θα μιλάμε».

Τέλος, ενδιαφέρον έχουν και τα όσα λέει ο Λοβέρδος για την παλαιότερη συμμετοχή του στην ΚΝΕ, για την Αριστερά γενικότερα κτλ. Είναι πράγματι πολύ αποκαλυπτικά για την προσωπικότητά του. Είπε λοιπόν και τα εξής:
«Παραμένω στην Αριστερά. Προέρχομαι από την κομμουνιστική Αριστερά. Στη Θεσσαλονίκη, όταν έπεσε η χούντα, ήμασταν δέκα άτομα στο ΚΚΕ. Έφυγα το 1979 με διαγραφή. Ποτέ μου δεν έχω καταγγείλει το ΚΚΕ, ούτε θα το κάνω. Διαφορές έχουμε, αλλά κρατάει ένα πολιτικό επίπεδο στην αντιπαράθεση σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει προσωπικές επιθέσεις».

ΔΗΜΑΡ

Όταν δεν ασχολείται με το να καταστρέφει τις καριέρες νεαρών αθλητών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης, δίνει συνεντεύξεις, όπως η πλέον πρόσφατη στην εφ. «Αγγελιοφόρος». Σ’ αυτές υποστηρίζει θέσεις εκκωφαντικά εξωπραγματικές, όπως είναι η παρακάτω απάντησή του σε ερώτημα σχετικό με τη μέχρι στιγμής λειτουργία της τρικομματικής «κυβέρνησης» που διαλύει τον τόπο:
«Η κυβερνητική συνεργασία κρίνεται θετική, με το δεδομένο ότι ανταποκρίνεται σε εκείνα που προσδιορίζουν τις άμεσες προτεραιότητες. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η χώρα διέφυγε τον κίνδυνο της χρεοκοπίας και παρέμεινε στο ευρώ. Βεβαίως η τελική αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της τετραετίας. Σε αυτή την φάση οι βασικές μας προτεραιότητες είναι η προστασία των αδύναμων στρωμάτων, η εκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας και οι μεταρρυθμίσεις. Θεωρούμε ότι εκεί πρέπει να ρίξει το βάρος η κυβέρνηση, όπως κάνει η ΔΗΜΑΡ με τις αναλυτικές προτάσεις που έχει καταθέσει για τα κρίσιμα αυτά ζητήματα».

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η χώρα παρέμεινε στο ευρώ, Φώτη Κουβέλη, αλλά... σύντομα δεν θα υπάρχει χώρα, ούτε λαός! Αλλά για σένα αυτά είναι «ψιλά γράμματα»: αρκεί να παραμείνουμε «πάση θυσία» στο ευρώ... Θα υπάρχει όμως σύντομα ευρώ; Για να δούμε.

Θέατρο σκιών παίζουν στην προανακριτική επιτροπή της βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ όλοι τους! Όπως άλλωστε πράττουν και σε όλα τα άλλα ζητήματα, «δουλεύοντας» άγρια τον ελληνικό λαό... Και αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα σημερινά κόμματα της βουλής, που είναι εξίσου ένοχα για την καταστροφή που προκαλείται στον τόπο. Για το πρόσφατο λοιπόν επεισόδιο στην προανακριτική μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, έκανε την εξής δήλωση:
«Οι ψευτοκαβγάδες στην Προανακριτική θυμίζουν "σπαγγέτι-γουέστερν". Τα καραγκιοζιλίκια θα σταματήσουν όταν υπάρξει σοβαρή διερεύνηση και παράλληλος έλεγχος της λίστας από το Λιχτενστάϊν που κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιοποιηθεί»...

Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο