Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τι απάντησε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λουκουρέντζος σε επίκαιρη ερώτηση του Γιάννη Σταθά για το Νοσοκομείο Θήβας


Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννη Σταθά για την ελλιπή στελέχωση του νοσοκομείου της Θήβας σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λουκουρέντζος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι από τις 8 Μαρτίου έχει διακοπεί η απόσπαση του Διευθυντή ιατρού παθολόγου κ Παπαευσταθίου με απόφαση των δύο Διοικητών ΥΠΕ για την άμεση επιστροφή του στο νοσοκομείο της Θήβας.
Ενημέρωσε δε ότι έχουν εγκριθεί πιστώσεις για πρόσληψη τακτικού προσωπικού και όσοι γιατροί έχουν εδώ και μήνες επιλεγεί για να στελεχώσουν το νοσοκομείο θα προσληφθούν άμεσα.
Επίσης έκανε γνωστό ότι έχουν προκηρυχτεί θέσεις και το υπουργείο βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης προκήρυξης για επικουρικούς γιατρούς. Έτσι με αυτό τον τρόπο σύμφωνα με τον κ. υπουργό θα καλυφτούν από 6 μήνες έως ένα χρόνο οι ελλείψεις στις διάφορες κλινικές του νοσοκομείου.
Για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του νοσοκομείου της Θήβας ο κ. Λυκουρέντζος δεσμεύτηκε για συνεχή επαφή και συνεργασία ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο