Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία και Έβρο


Οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Αυτοσχέδιες κρύπτες στην πόρτα του συνοδηγού είχαν κατασκευάσει δυο νεαροί για να κρύβουν τα ναρκωτικά που διακινούσαν στην περιοχή της Βοιωτίας.

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τους σταμάτησαν για έλεγχο στα Σκούρτα, βρήκαν εύκολα τη μια ενώ η δεύτερη εντοπίστηκε αργότερα.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε μια μυστική θήκη της πόρτας του συνοδηγού μία αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 46,1 γραμμαρίων και συνέλαβαν τους δυο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 18 χρόνων.

Στην Ασφάλεια Θηβών όπου τους οδήγησαν, το αυτοκίνητο ερευνήθηκε εξονυχιστικά κι έτσι βρέθηκε η δεύτερη κρύπτη στην οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη άλλη μια συσκευασία με 51 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών για διακίνηση ναρκωτικών.

Τα ρουθούνια του εκπαιδευμένου σκύλου που συνόδευε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην έρευνα που έκαναν στο σπίτι ενός 38χρονου στην Αλεξανδρούπολη, δεν άργησαν να εντοπίσουν τα σημεία όπου είχε κρύψει τα ναρκωτικά που διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή.

Σε διάφορα σημεία, ο σκύλος- ανιχνευτής «μύρισε» δύο γυάλινα βάζα και ένα μεταλλικό κουτί τα οποία αποδείχθηκε ότι περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 691 γραμμαρίων.

Ο 38χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



 Πρώτο Θέμα 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο