Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Θρήνος για τις τέσσερεις νεκρές αθλήτριες

Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί τέσσερεις 16χρονες κοπέλες έχασαν τα ξημερώματα τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη μητέρα ενός εκ των κοριτσιών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και εν συνεχεία σε τοίχο.

Όπως έγινε αργότερα γστό οι κοπέλες ήταν αθλήτριες του βόλεϊ (δυο της πρώτης ομάδας του ΑΟ Αγ.Στεφάνου και δυο κορασίδες).
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, η γυναίκα και τα τέσσερα κορίτσια επέστρεφαν από χοροεσπερίδα. Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, διενεργεί προανάκριση η Τροχαία Κηφισιάς, ενώ έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα δυο εκ των θυμάτων και δη πασαδόρου, Κατερίνας Παρίση και της κεντρικής, Σίας Καραστεργίου
Ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός εξέδωσε η ΕΟΠΕ:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου. Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών».

Newsbomb.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο