Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Την Τετάρτη αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των 110.000 δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να… συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013-2014». Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 16 Σεπτεμβρίοου έως την 31η Ιουλίου 2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης. Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013. Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους και μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 της περιοχής τους για την εκτύπωση και υπογραφή της αίτησης και για την επίδειξη/ υποβολή των δικαιολογητικών της Δημόσιας Πρόσκλησης.

arouraios

Δημόσια Πρόσκληση και Οδηγίες

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1423&Itemid=903&lang=el

Μόλις μπείτε στην σελίδα που σας δίνουμε, μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες και τα δελτία τύπου... Για να κάνετε την Αίτηση, στην ίδια σελίδα στην αριστερή πλευρά, έχει μια σειρά από ενότητες...
Πατήστε το βελάκι εκεί που λέει κοινωνικός τουρισμός, θα σας βγάλει πάλη κάποιες ενότητες... επιλέξτε Δικαιούχοι, και μετά Αίτηση δικαιούχου.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο