Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΣΤΙΣ 11:00


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ      
                ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Σ.Ε.Χ.Β.Ν.Β “Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”                               ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.149
                ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡΙΤ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 80/2011 ΠΡΩΤΟΔ. ΘΗΒΩΝ
                ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧ. ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 840/9-5-2011
                ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΩΝ
                ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Χ.Β.Ε.
                ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6944743524- 6979133908-6978353438



ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

Οι εργαζόμενοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο κύκλο επίθεσης του κεφαλαίου, της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και της τρόικα ενάντι στα εναπομείναντα δικαιώματα, στην ίδια μας την ζωή. Φέρνουν νέες ανατροπές. Προωθούν την απελευθέρωση των απολύσεων, ώστε οι εργοδότες να απαλλαγούν από τους παλιούς εργαζόμενους και να τους αντικαταστήσουν με νέους, φτηνούς, που θα δουλεύουν αδιαμαρτήρητα για ένα πιάτο φαΐ !!!
Καταδικάζουν τους νέους στην ανεργία και όσοι δουλεύουν θα είναι μέσω ΕΣΠΑ, μαθητείας και άλλων προγραμμάτων που θα εξασφαλίζουν τζάμπα εργατικό δυναμικό στους βιομήχανους.
Φέρνουν νέους, δυσβάσταχτους φόρους, χαράτσια και νέες μειώσεις μισθών. Προωθούν νέες αντροπές στο κοινωνικό-ασφαλιστικό σύστημα, που σημαίνει νέες περικοπές στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, κατάργηση κοινωνικών και υγειονομικών παροχών. Επιβάλλουν νέο χαράτσι 25€  για την εισαγωγή σε νοσοκομείο.
Την ίδια στιγμή η συγκυβέρνηση κάνει πως αντιστέκεται στην τρόικα. Το σκηνικό είναι γνωστό. Το έργο το έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Σήμερα έχουμε γνώση. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί.
Οι μεταρρυθμίσεις τους, οι δημοσιονομικές προσαρμογές, τα προαπαιτούμενα, φέρνουν παροχές και κέρδη για τους μεγαλοεπιχειρηματίες και φτώχεια για το λαό. Έτσι δίνουν κίνητρα, επιδοτήσεις, φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, έτσι παρέχουν στους καπιταλιστές φθηνή εργατική δύναμη, έτσι επιδιώκουν να βγάλουν το κεφάλαιο από την κρίση.

Συνάδελφισσες-συνάδελφοι,
Να σηκώσουμε τοίχος αντίστασης, καμία υποταγή στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.
Να κλείσουμε τα αφτιά μας στις σειρήνες και τις τρομοκρατικές εκκλήσεις τύπου «τώρα όχι αγώνες, τα κεφάλια μέσα, να βάλουμε όλοι πλάτη γιατ ην ανάπτυξη». Μία ανάπτυξη που θα πατάει στην επιδείνωση της ζωής μας, στα συντρίμια των μισθών και των δικαιωμάτων μας.

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΣΤΙΣ 11:00



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο