Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μεταφορα κεντρικης αποθηκης lidl Θηβας, στα Καλυβια νομου Αττικης..

LIDL HELLAS

Υπερσύγχρονα καταστήματα  και αποθηκες με καλά προϊόντα και καλές τιμές, αλλά ταυτόχρονα τόπος μαρτυρίας και βασανισμού για τους δούλους  που εργάζονται εκεί, να δουλεύουν ως ταμίες ,ταξινομητες  να ξεφορτώνουν και να τοποθετούν στα ράφια τα εμπορεύματα, να καθαρίζουν διαδρόμους και όλους τους χώρους, να ακούνε τα εξ αμάξης για να κάνουν ποιο γρήγορα ,οι περισσότεροι έχουν πάθει ανήκουστες βλάβες υγείας και εάν παραπονεθούν ο υπεύθυνος προισταμενος (γερμανοτσολιαδακι)  του κάθε καταστήματος η  αποθηκης πρέπει απαραιτήτως να τους οδηγήσει στην παραίτηση-απολυση και όλα αυτά  επιτυγχάνονται με άσκηση ψυχολογικής βίας και προσβολών .Ποιος να αντιμιλήσει? Καταπίνει την προσβολη και συνεχίζει αλλά οπωσδήποτε κάθε τόσο πρέπει να γίνει μια απόλυση για να φοβούνται οι άλλοι και να παραδειγματίζονται. Η γερμανική πειθαρχεία πάνω απ΄ όλα , το σύνθημα που ήταν γραμμένο στα στρατόπεδα κατοχής ARBET MACHT FREI είναι ο ύμνος της εργοδοσίας.                                                                           Και τωρα ηρθε και η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!       Με καθαρα εκβιαστικο τροπο δεχθηκε χθες ο εργαζομενος της αποθηκης την νεα εντολη της γερμανικης γαλερας!!! Η μεταφορα ολης της αποθηκης με εδρα την πολη της θηβας΄ με εργαζομενους, δεκα χρονια τωρα, στην νεα υπερσυνχρονη αποθηκη στον νομο αττικης!! !!!  8 ωρες εξοντωτικης εργασιας με τον φοβο της απολυσης, και επιπλεον 3 ωρες προστιθονται στην καθημερινοτητα των εργαζομενων εφοσον θα μεταφερονται στην καινουργια αποθηκη. Εχουμε λοιπον 5.30 το πρωι εναρξη εργασιας εως την ληξη της στις 5.30 το απογευμα!!Για την αναδιοργανωση και μονο του ταμειου της εταιριας!! Και ενω η πολη μας στεναζει απο την ανεργια το λιντλ κλεινει θεσεις εργασιας!


Π.Α.ΜΕ   ΘΗΒΑΣ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ   την αποφαση της εταιρείας LIDL HELLAS  για την μεταφορα της κεντρικης αποθηκης  της θηβας στην νεα αποθηκη, στα  Καλυβια Αττικης.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  την απανθρωπη συμπεριφορα προς τους εργαζομενους της,που τους υποχρεωνουν να μετακινουνται σε καθημερινη βαση 240χιλ από την θηβα για μισθους πεινας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  τις απολυσεις που απειλει να κανει αν δεν συμφωνησουν οι εργαζομενοι για την μετακινηση τους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  την βαναυση και αντιλαικη σταση του Ομιλου LIDL  προς τους εργαζομενους του με μονο στοχο  την κερδοφορια μεσω της μειωση του κοστους παραγωγης.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

3 σχόλια:

  1. πρωτα απο ολα ολοι οι θηβαιοι που δουλευουν στην αποθηκη ειναι τεμπεληδες!
    δευτερον δουλευουν εξαωρα χωρις υπερωριες και παιρνουν πανω απο 700 ευρω ολοι!
    δεν απολυουν κανενα μονοι τους φευγουν γιατι δεν γουσταρουν να δουλευουν!οι μισοι που βρηκαν σπιτι στα καλυβια και ηρθαν και μειναν τι ειναι δηλαδη μαλακες?οποιος θελει δουλευει τεμπελχαναδες αριστεροι!μονο για σωματεια και φραπε τσιγαρο εισαστε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά ειναι καρεκλοκένταυροι.
    Οποίος θελει παει και οποίος δεν γουστάρει φεύγει μετανάστης στην Γερμανία!!!
    Μάθατε μια ζωη στην απλα και στα αξιώματα.
    Ούτε να σας μηλισουμε μπορούμε εκει μεσα στο γήπεδο σας.
    Δεν θα ξεχάσω πως ήρθα απο την προηγούμενη βραδια απο ιταλια για να ξεφορτωσω και ήμουν 2 στην ΠΥΛΗ για το πρωι αλλα με εναν μαγικό τροπο πηγε 1,30 το μεσημέρι την επομενη και ακόμη ήμουν στην ουρά!!!!
    Αη σιχτηρ ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο