Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ώρες αγωνίας για Σουμάχερ

Σύσσωμη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Γκρενόμπλ μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο όντας σε κώμα και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση από νευροχειρουργό. Αρχικά λεγόταν πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, αλλά η πολύ περιορισμένη ενημέρωση όσο περνούσαν οι ώρες προκαλούσε αυξανόμενη ανησυχία, που επιβεβαιώθηκε το βράδυ, όταν έγινε γνωστό πως η ζωή του διατρέχει κίνδυνο.

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του αναμένεται το μεσημέρι, καθώς στις 12:00 (ώρα Ελλάδος) έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Γκρενόμπλ. Δίπλα στον «Σούμι», που την προσεχή Παρασκευή κλείνει τα 45 του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Κορίνα, και τα δυο τους παιδιά, η 16χρονη Τζίνα-Μαρία και ο 14χρονος Μικ, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί με τον πατέρα του την ώρα του ατυχήματος. Στο νοσοκομείο είναι επίσης αρκετοί άνθρωποι από το χώρο της Formula 1, αλλά και απλοί θαυμαστές του που στέλνουν λουλούδια και τις ευχές του να βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Τραγική ειρωνεία

Σαν να μην έφτανε η τραγική ειρωνεία της είδησης να χαροπαλεύει από ατύχημα με σκι ένας άνθρωπος που επί χρόνια έτρεχε στα... όρια στις πίστες της Formula 1, ήρθε να προστεθεί και μία ακόμη απίστευτη σύμπτωση στον τραυματισμό του Μίχαελ Σουμάχερ. Τον Απρίλιο του 2003 η μητέρα του, Ελίζαμπεθ, είχε χάσει τη ζωή της από πτώση που είχε στο σπίτι της και τραυματισμό στο κεφάλι που της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία! Ο «Σούμι», όπως και ο αδερφός του, Ραλφ, λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση είχαν αγωνιστεί κανονικά στο Grand Prix της Ίμολα και ο πρώτος μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής.


toxwni

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο