Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

«Συνάντηση εργασίας με θέμα τον σχεδιασμό της έξυπνης εξειδίκευσης στον τομέα του Τουρισμού για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι».

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στο χωριό Κορυσχάδες Καρπενησίου, υπό την Αντιπεριφερειάρχη Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα. Φανή Παπαθωμά.
Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι του Δήμου Καρπενησίου, εκπρόσωποι του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας,  εκπρόσωποι Εμπορικών Επιμελητηρίων, εκπρόσωπος του συλλόγου ξενοδόχων Ευβοίας και Σκύρου, εκπρόσωπος του συλλόγου υδροθεραπευτηρίων Αιδηψού καθώς και ο σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε θέματα έξυπνης εξειδίκευσης ενόψει της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.
Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση των φορέων και η συνέχιση της διαβούλευσης για τον σχεδιασμό της έξυπνης εξειδίκευσης στον τομέα του Τουρισμού για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.
Στην τοποθέτησή της, η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κα. Παπαθωμα, τόνισε: «Ο τουρισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  Ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου καλούμαστε να εντοπίσουμε τις ευκαιρίες και τις περιοχές παρέμβασης, που με επίκεντρο την καινοτομία, θα βελτιώσουν τη διεθνή ανταγωνιστικότητα του τουρισμού στην Περιφέρεια και θα φέρουν τον τουρισμό στο επίκεντρο της ανάπτυξης λειτουργώντας ως οξυγόνο για την τοπική οικονομία. Στα πλαίσια της προσαρμογής μας στις νέες συνθήκες προχωρούμε καθημερινά σε ενέργειες για την επέκταση και διαφοροποίηση  του υπάρχοντος τουριστικού προϊόντος, με την αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου της Περιφέρειάς μας».
Με την ολοκλήρωση της συζήτησης επεσήμανε: «Κλείνοντας θα  ήθελα ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκόμενους και να εκφράσω την πλήρη ικανοποίησή μου, για το γενικότερο πνεύμα συνεργασίας και συνεισφοράς, που επιδεικνύουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αλλά και οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο