Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Άναψαν τα αίματα στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας

Τα "αντάρτικα" των υποψήφιων στα Άγραφα έφεραν γκρίνιες και αλληλομαχαιρώματα...

Συνεδρίασε την Παρασκευή η Νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι σε μια έντονη συζήτηση με κύριο ζήτημα την ένωση των "Ανταρτών" υποψηφίων δημάρχων στα Άγραφα εν όψει εκλογών του Μαιου .
Παρών όπως αναμένονταν στο μάζωμα όλοι οι πιθανοί  υποψήφιοι δήμαρχοι στα Άγραφα (Τάτσης,Αρβανίτης, Μιχόπουλος, Δημητρόπουλος),  ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Λαθύρης,ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Κολοκύθας ,ο Περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Μπούρας αλλά και μέλη της ΝΟΔΕ.

Η συζήτηση αναλώθηκε σε μαγειρέματα μεταξύ των υποψηφίων για το ποιός μπορεί να βγεί μπροστά στηριζόμενος ναι μεν απο το κόμμα αλλά και απο τους συνυποφηφιούς του.
Παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Αγράφων μίλησε για την ανάγκη όσο ποτέ για σύμπλευση  βλέποντας τον κίνδυνο της ανόδου της ομάδα Μπαμπαλή ενώ για πρώτη φορά έκανε την δική του αυτοκριτική για τα όσα λάθη γίνανε στον δήμο.
Απο την μεριά του ο Θύμιος Μιχόπουλος μίλησε για ενιαίο συνδυασμό μακριά απο κόμματα και εξαρτήσεις αφήνοντας αιχμές για την μέχρι τώρα στάση τόσο της τοπικής οργάνωσης αλλά και του Βουλευτή στα όσα αρνητικά συνέβησαν αυτά τα χρόνια στα Άγραφα.
Ο Κώστας Κοντογεώργος ,απο τις λίγες φορές,κράτησε μια ουδέτερη στάση απέναντι σε κάθε υποψήφιο και τόνισε την ανάγκη ενός ισχυρου συνδυασμού που θα κερδίσει την δημαρχία στα Άγραφα.
Στην θέση Κοντογεώργου συμφώνησε και ο Χρήστος Δημητρόπουλος που κράτησε πιο ήπια στάση.
Παραλίγο επεισόδιο πήγε να δημιουργηθεί όταν προτάθηκε απο τον Χρήστο Αρβανίτη να αποσυρθούν σε ένα γραφείο μόνο οι υποψήφιοι δήμαρχοι και σε αυτό ακολούθησε και ο Χρήστος Μπούρας.
Φυσικά η κίνηση Μπούρα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων  ως μη υποψήφιος,ενώ ακολούθησε η αποχώρηση του ιδίου απο την συνεδρίαση εν μέσω κάποιων "γαλλικών".
Η κίνηση Μπούρα ερμηνεύτηκε απο πολλούς ως η λύση που προωθεί  ο Τάτσης και ο Λαθύρης ,κάτω απο το τραπέζι,για μπροστάρης στην διεκδίκηση των Αγράφων.
Τελικά λύση δεν βρέθηκε μόνο ένα φλέρτ μεταξύ Δημητρόπουλου-Μιχόπουλου που απο ότι δείχνουν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.
Ωστόσο αρνητική εντύπωση,σύμφωνα με  τοπικά στελέχη, προκάλεσε η στάση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κώστα Λαθύρη  που ενώ στην αίθουσα δεν συντάχτηκε υπέρ μιας υποψηφιότητας,εν τούτοις στα πηγαδάκια έξω απο αυτήν αλλά και σε γαλάζια μέλη μετά το τέλος της συνεδρίασης έκανε λόγο για απόφαση της τοπικής υπέρ της υποψηφιότητας Μιχόπουλου.
Απο πληροφορίες μας μικροεντάσεις υπήρξαν και στα γύρω στενά της Ευρυτανικής πρωτευουσας μεταξύ τόσο των υποψηφίων αλλά και τοπικών προέδρων.
Η θερμή συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων ,εκτός του Αρβανίτη,συνεχίστηκε σε γνωστό  καφενείο του Καρπενησίου βλέποντας μια εικόνα που δεν μας έχουν συνηθίσει στο δημοτικό συμβούλιο αφού εκεί δείχνουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο!
Κάτι μου  λέει πως απο εδώ και στο εξής έχουμε να δούμε πολλές κωλοτούμπες μερικών αυτοδιοικητικών στους κακοτράχαλους δρόμους των Αγράφων.


prasiaonline

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο