Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Άρθρο του Υποψήφιου Δημ.Συμβούλου Απόστολου Ντάντου

Ντάντος Απόστολος
                                                                                       Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                                                     ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ

« Ήρθε η ώρα της ανατροπής»
Συνδημότες και συνδημότισσες.

Μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 14/5/2014 από το «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας» στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, το μήνυμα που δόθηκε από τους πολίτες, αλλά και από την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κόρδατζη είναι μήνυμα νίκης και ανατροπής. Το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού συμφωνεί και απαντά.
Φτάνει πια
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την πόλη από το πολιτικό κατεστημένο που την παραμέλησε και τη διαχειρίστηκε σαν το μαγαζάκι της. Να τη διεκδικήσουμε από τους λαοπλάνους που υποσχέθηκαν έργα πνοής και τώρα προσπαθούν να προβληθούν με έργα βιτρίνας (βλέπε οδό Επαμεινώνδα). Που διοίκησαν το Δήμο δημιουργώντας ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας,  περιφρονώντας θεσμούς και συλλογικά όργανα. Που αδιαφόρησαν για τα χωριά και τις κοινότητες καταφεύγοντας σε άσκοπους τοπικισμούς.
 Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τους τοποτηρητές της συγκυβέρνησης που προσποιούνται τους «ανεξάρτητους» συγκαλύπτοντας τη λαίλαπα του μνημονίου που ισοπέδωσε την Κοινωνία. Που παραδόθηκαν στο «Καλλικράτη» και στο «Οικονομικό Παρατηρητήριο» των Δήμων, που νομοθέτησαν την παράδοση «της υψηλής εποπτείας» στον Φούχτελ και του έδωσαν το δικαίωμα να επιβάλλει αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη και τους φόρους. Που θεώρησαν αγγαρεία την υπεράσπιση των δομών της πόλης και αποδέχτηκαν την κατάργηση πολλαπλών υπηρεσιών χωρίς καμιά διάθεση αγωνιστικής διεκδίκησης, αποφεύγοντας τη σύγκρουση με την κεντρική εξουσία. Που δεν καταλόγισαν ποτέ ευθύνες σ το πολιτικό προσωπικό του Νομού (κυβερνητικούς βουλευτές), που συμμετείχε στις αποφάσεις αποψίλωσης των υπηρεσιών της πόλης. Εννοούμε αυτούς που είχαν επίσημα προσκεκλημένους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «ανεξάρτητου!!!» συνδυασμού τους.  Που τελικά δεν είναι απλά αδιάφοροι αλλά είναι και επικίνδυνοι, αφού το μόνο που έμαθαν να διεκδικούν, είναι τη διαχείριση της εξουσίας κακοποιώντας το θεσμό της Τ.Α. που παραδοσιακά χαρακτηρίζονταν ως διεκδικητικός και αγωνιστικός θεσμός.  
Συνδημότες και συνδημότισσες.
Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε μια νέα δημοτική αρχή που θα στέκεται δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες του. Που θα είναι ικανή να δίνει λύσεις, να συγκρούεται και να διεκδικεί, να υπερασπίζεται το Δήμο και τους ανθρώπους του. Που θα έχει για όχημα τη συλλογικότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη διαφάνεια στη λήψη και την εφαρμογή των αποφάσεων. Με εργαλείο ένα νέο διοικητικό και αναπτυξιακό πρότυπο που εμβαθύνει τη δημοκρατία και σέβεται το περιβάλλον. Με κοινό όραμα την αλλαγή της πόλης, των κοινοτήτων και της ζωής μας.
Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την ελπίδα και την προοπτική.
Μέχρι στις 18 Μάη 2014 θα πρέπει να δράσουμε με τη συμμετοχή μας και να αντιδράσουμε με την ψήφο μας.
Να πετύχουμε την ανατροπή.
Ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε την οργή και την αγανάκτηση σε πολιτική πράξη.  


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο