Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Στερεά

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα, προσήχθησαν πενήντα ένα (51) άτομα και έγινε έλεγχος συνολικά σε εξακόσια δεκαέξι (616) άτομα. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πεντακόσια τριάντα έξι (536) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ενενήντα δύο (292) παραβάσεις. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία. Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.



Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (10-05-2014) από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, στους Νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Υπηρεσίες Τάξης και Τροχαίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, καθώς και από Υπηρεσίες Ασφαλείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: εξακόσια δεκαέξι (616) άτομα, εκ των οποίων τετρακόσιοι εξήντα εννέα (469) ημεδαποί και εκατόν σαράντα επτά (147) αλλοδαποί, καθώς και πεντακόσια τριάντα έξι (536) οχήματα.

Προσήχθησαν: πενήντα ένα (51) άτομα, εκ των οποίων είκοσι τρεις (23) ημεδαποί και είκοσι οκτώ (28) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν: δώδεκα (12) άτομα εκ των οποίων τέσσερις (4) ημεδαποί και οκτώ (8) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

• Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.
• Επτά (7) αλλοδαποί, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής στην χώρα καταγωγής τους.
• Ένας (1) ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
• Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Κατασχέθηκαν:

Μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.

Βεβαιώθηκαν συνολικά: διακόσιες ενενήντα δύο (292) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

• Διακόσιες ογδόντα δύο (282) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.
• Τρεις (3) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
• Επτά (7) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών που αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αναρτήθηκε από ΘΗΒΑGR 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο