Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Καμαρωστε ξεφτιλα θαυμαστε προτυπα που θεσπιζονται για τις κοινωνιες του κοσμου..

Ο απόλυτος ξεπεσμος η ισοπεδωση της έννοιας '' φυλο-ιδιαιτεροτητα-σεβασμος-αξια'' Τέτοια κοινωνία θελετε για τα παιδιά σας..;;;; Βρωμια ανηθικοτητα σαρκολατρεια και κατάργηση των φυσικων ρόλων των φυλων..;;; 



Να το προφίλ του προοδευτισμου της σύγχρονης δημοκρατίας.. Ενα π0ρνει0 ενα συνονθύλευμα καμία πατρίδα καμία πιστη καμία αξία.. Μασατε κουτόχορτο 1,85 € για να νοιωθετε σημαντικοί σε έναν θεσμο που καταντησε ξεφτιλα για να κοιμίζει συνείδησεις και να ωραιοποιει την σαπίλα του συστήματος.

«Η νίκη της Κοντσίτα είναι νίκη της ανεκτικότητας και του σεβασμού»

Η νίκη της Αυστρίας και της -του- 25χρονης Κοντσίτα με το μούσι στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision «είναι επίσης μια νίκη της Ευρώπης για την ανεκτικότητα και το σεβασμό», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού!! της Αυστρίας, μετά την ανάδειξη της αποστολής της χώρας του στην πρώτη θέση του διαγωνισμού της Eurovision. Ο Τζοσεφ Οστεμάγιερ χαιρέτισε επίσης το γεγονός ότι η Αυστρία θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό το 2015.«Συγχαρητήρια Κοντσίτα! Φοβερή ψηφοφορία. Οι πολίτες της ΕΕ χρησιμοποιούν πλέον το δικαίωμά τους να ψηφίζουν για μια ανοικτή....
Ευρώπη», έγραψε στο Twitter η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σουηδίας Μπιργκίτε Όλσον κάνοντας σαφή νύξη στις ευρωπαϊκές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 25 Μαΐου.


«Για μένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είπε η (ο) 25χρονη (ος) νικήτρια του διαγωνισμού σε συνέντευξη Τύπου μετά το θρίαμβό της. «Αλλά και για την κοινωνία μας, απλά μου έδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να προχωρήσουν στο μέλλον (!!), δεν οπισθοδρομούν με σκέψεις του παρελθόντος» συμπλήρωσε.
Η Αυστρία κατάφερε με την εκκεντρική εμφάνιση της Κοντσίτα να κερδίσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που διεξήχθη στην Κοπεγχάγη, μετά από 48 χρόνια, σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Ιδού κατάντια στο πανηγυράκι της Γιουροβίζιον. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει και πληρώνουμε από πάνω γιαυτό το κιτσ και αντιαισθητικό θέαμα. Η ξεφτίλα της Αυστρίας αλλά και των άλλων που ψήφισαν δεν έχει τέλος. Τέτοιο …είδος θέλουν να δημιουργήσουν ή είναι τα νέα πρότυπα για τα παιδιά΄μας. Αλλά και αυτό το κατάπιαμε όπως τόσα άλλα.
Η«γυναίκα με τα μούσια» εμφανίστηκε στο stage με ένα ολόχρυσο φόρεμα και ερμήνευσε το κομμάτι «Rise Like a Phoenix», κερδιζοντας τις εντυπώσεις και παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το φετινό τελικό της διοργάνωσης.


Η Αυστρία έστειλε την Conchita Wurstστον 59ο διαγωνισμό με απευθείας ανάθεση, μιας και πρόκειται για μία υποψηφιότητα «κομμένη και ραμμένη» για έναν τέτοιο θεσμό, που αποτελεί στην ουσία ένα μεγάλο πάρτι αποθέσως του διαφορετικού και του… κιτς.

hellas-now

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο