Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΚΑΚΗ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
100 νησιά της Ελλάδος
«The 100 greek islands Bible & Athens”

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του συγγραφέα και δημοσιογράφου Γιώργου Λεκάκη (www.lekakis.com) με τον εύγλωττο τίτλο «100 νησιά της Ελλάδος – The 100 greek islandsBible & Athens». Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα κινέζικα και προορίζεται για την κινεζική αγορά.

Στο 500 πολυτελών σελίδων βιβλίο, με περισσότερες από 1.500 έγχρωμες φωτογραφίες, δίνονται ταξειδιωτικές, λαογραφικές, ιστορικές και μυθολογικές πληροφορίες για 100 νησιά της Ελλάδος, χωρισμένα ανά πέλαγος και γεωγραφικό διαμέρισμα. Επίσης, υπάρχουν χρηστικές πληροφορίες για την πόλη των Αθηνών.
Έτσι, αναφέρονται από τον Σαρωνικό κόλπο τα νησιά:ΑίγιναΑγκίστριΔοκόςΜόδιΜονήΠόροςΣαλαμίνα, ΨυττάλειαΣπέτσεςκαι Ύδρα.
Από τις Βόρειες Σποράδες: ΑλόννησοςΣκιάθοςΣκόπελος και Σκύρος.
Από το Ιώνιο πέλαγος: ΑντικύθηραΑντίπαξοιΔιαπόντια (Ερείκουσα-Μαθράκι-Οθρωνοί),ΕλαφόνησοςΖάκυνθοςΙθάκηΚάλαμοςΚαστόςΚέρκυραΚεφαλονιάΚύθηραΛευκάδαΜεγανήσι,ΠαξοίΠρώτηΣτροφάδες και Σφακτηρία.
Από τα Δωδεκάνησα: ΑγαθονήσιΑρκιοίΑστυπάλαιαΚάλυμνοςΚάρπαθοςΚάσοςΚαστελλόριζο (Μεγίστη), ΚίναροςΚωςΛειψοίΛέροςΝίσυροςΠάτμοςΡόδοςΡωΣύμηΤέλενδοςΤήλος,ΦαρμακονήσιΧάλκη και Ψέριμος.
Από το Αιγαίο πέλαγος: Άγ. ΕυστράτιοςΙκαρίαΛέσβοςΛήμνοςΟινούσσεςΣάμοςΦούρνοιΚορσεώνΧίος και Ψαρά-Αντίψαρα.
Από το Θρακικό πέλαγος: ΣαμοθράκηΘάσος.
Από τις Κυκλάδες: ΑμοργόςΑνάφηΆνδροςΑντίπαροςΔήλοςΔονούσαΗρακλειάΘήρα (Σαντορίνη)ΘηρασιάΊοςΚέαΚίμωλοςΚουφονήσιαΚύθνοςΜήλοςΜύκονοςΝάξοςΠάρος,ΠολύαιγοςΣέριφοςΣίκινοςΣίφνοςΣύροςΣχοινούσαΤήνοςκαι Φολέγανδρος.
Από τα Κρητικά πελάγη: ΚρήτηΓαύδοςΣπιναλόγκακαι Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι.
Άλλα νησιά: Άγιος ΑχίλλειοςΑιτωλικόΑμμουλιανήΕύβοιαΚρανάηΝησί ΙωαννίνωνΤριζόνια καιΤρίκερι.Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στις εκδόσεις «Happy Editions»
Αθήνα (Ζαν Μωρεάς 24, ΤΚ 15232 Χαλάνδρι, τηλ. 210-67.79.391).


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο