Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Τaxheaven: Θα ανοίξει η εφαρμογή;

Φορολογούμενοι και φοροτεχνικοί ζητούν επιπλέον παράταση αφού το σύστημα παρουσίαζε δυσλειτουργίες τις προηγούμενες ημέρες
Φορολογούμενοι, φοροτεχνικοί και επιμελητήρια ζητούν από το υπουργείο να δείξει κατανόηση και να δώσει επιπλέον παράταση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Μετά την επιστολή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών με επιστολή προς τον κ. Μαυραγάνη ζητούν να μείνει ανοικτό το σύστημα μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουλίου του 2014.

Από την άλλη πλευρά, από την Γενική Γραμματεία Εσόδων διατείνονται ότι όλα λειτουργησαν κανονικά και δεν υπήρχε πρόβλημα στο Taxis. Σήμερα πάντως μετά τις έντονες αντιδράσεις αναμένεται οι αρμόδιες υπηρεσίες να ξαναδουν το θέμα χωρίς να είναι βέβαιο αν θα δώσουν παράταση.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση-επιστολή της ΠΟΦΕΕ προς τον κύριο Μαυραγάνη:
«Αξιότιμε Κε Υφυπουργέ,
Από τις πρώτες πρωινές ώρες η επικοινωνία(υποβολή δηλώσεων) με την Γ.Γ.Π.Σ. ήταν δύσκολη. Εδώ και τρεις ώρες πλέον το σύστημα δεν ανταποκρίνεται.
Είναι ανάγκη προς διευκόλυνση των φορολογούμενων να μείνει το σύστημα ανοικτό τόσο για την υποβολή Ε1, όσο και για την υποβολή Ε9 μέχρι και την Δευτέρα 21/7/2014.
Επίσης το σύστημα για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων άνοιξε μόλις προχθές, μη δίνοντας την δυνατότητα για την διόρθωση τυχόν λαθών της μέχρι τώρα υποβολής.
Επειδή δεν δημιουργείται κάποιο δημοσιονομικό κόστος και επειδή τόσο οι φορολογούμενοι και όσο κυρίως οι λογιστές – φοροτεχνικοί παρά τον περιορισμό του συνολικού χρόνου της προθεσμίας και παρά τα πλείστα γνωστά τεχνικά προβλήματα, υπέβαλλαν μέχρι αυτήν την στιγμή το σύνολο σχεδόν των φορολογικών δηλώσεων, ελπίζουμε ότι σύντομα θα προβείτε στην σχετική ανακοίνωση, ώστε να μην υποστεί τα πρόστιμα από την εκπρόθεσμη δήλωση ακόμη και ο τελευταίος φορολογούμενος πολίτης».


newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο