Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τεράστια επιτυχία από το Θηβαίο Αθλητή Σάκη Κωστόπουλο.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στη Σόφια το Ευρωπαϊκό Grand Prix τοξοβολίας. Η Ελληνική συμμετοχή με 10 αθλητές, κατέκτησε πολλές διακρίσεις. Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε από τους άνδρες αθλητές του σύνθετου τόξου, οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία του ομαδικού, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα. Ανάμεσα στους τρεις αθλητές βρίσκεται και ο συμπολίτης μας Σάκης Κωστόπουλος ο οποίος απέδωσε τα μέγιστα τιμώντας τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας και μας έκανε όλους υπερήφανους!


Ο Σάκης Κωστόπουλος με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, μετά το τέλος των αγώνων, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα Σταύρο Κουμέρτα και Βασίλη Θεοδωρακόπουλο για την μεγάλη επιτυχία που είχαμε στο Ευρωπαϊκό Grand Prix στη Βουλγαρία. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα χρήματα για αυτή την αποστολή, και να κερδίσουμε την πρώτη θέση στο ομαδικό ανδρών, φέρνοντας μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική τοξοβολία και τα εθνικά μας χρώματα! Ελπίζω να τύχουμε της ανάλογης βοήθειας και προσοχής από εδώ και στο εξής, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε και μεγαλύτερες επιτυχίες.»

Ο Σάκης Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1970, μεγάλωσε στη Θήβα όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένεια του. Ξεκίνησε την τοξοβολία μόλις το 2008, αλλά κάνοντας συστηματική προπόνηση, δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να έχει και τις πρώτες του σημαντικές διακρίσεις. Πέρα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πρόσφατο ευρωπαϊκό Grand Prix, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σ. Κωστόπουλος έχει προκριθεί σαν μέλος της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο στην Τουρκία, στα πανευρωπαϊκά της Πολωνίας το 2013 και της Ισπανίας το 2011 αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών της ομοσπονδίας δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχει. Στην γενική κατάταξη Ά Κατηγορίας Σύνθετου Τόξου για τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταταγεί: 3ος Πολυνίκης το 2011, 1ος Πολυνίκης το 2012 και επίσης 1ος Πολυνίκης το 2013.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο