Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Διακοπές ... κοινού θνητού, στην Κρήτη, για τον Εσθονό πρωθυπουργό

Με τη σύζυγο, την κόρη του και την ανιψιά του
Ο Τάαβι Ρούιβας παραθερίζει στο Καλό Χωριό Λασιθίου

Δε θέλησε να προκαλέσει, δε θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά απλώς να περάσει μερικές μέρες διακοπών με την οικογένειά του. Ο λόγος για τον 33χρονο (!) νέο πρωθυπουργό της Εσθονίας, Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος πριν λίγες ημέρες, αθόρυβα, χωρίς πολυτελή αυτοκίνητα και συνοδεία, έφθασε στην Κρήτη, για ολιγοήμερες διακοπές.


Μάλιστα, ακόμη και για τις διακοπές του επέλεξε ένα κατάλυμα, το οποίο θα επέλεγε κάθε ... κοινός θνητός, αλλά σίγουρα δε θα μπορούσαμε καν να το διανοηθούμε ως επιλογή κάποιου Έλληνα πολιτικού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο Τ.Ρούιβας, με τη σύζυγο και το κοριτσάκι τους, μένουν σε ένα μικρό κατάλυμα στο Καλό Χωριό Λασιθίου, έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου ημερησίως.

Φαίνεται, πάντως, πως δε θα αφήσει το ταξίδι αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτο, αφού ως νέος πρωθυπουργός στοχεύει και στο να δημιουργήσει σχέσεις με τοπικούς φορείς, γι'αυτό αύριο πρόκειται να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου. 'Ετσι αύριο Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, στις 13:00 ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης θα υποδεχθεί στο γραφείο του τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στη Βουλή κ. Κάλλε Πάλινγκ  και τον πρώην Υπουργό Εσθονίας κ. Γιάνους Ραχουμάγκι.

cretalive


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο